Informasjon om bilutleie på Milano Malpensa flyplass

 

Henter innhold

Finn priser på leiebiler på Milano Malpensa flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Milano Malpensa flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebilen fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Lei bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på hoteller til din storbyferie i Milano, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Milano Malpensa flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Viktig informasjon om bilutleie i Italia med Auto Europe

Informasjon om flyplassen

Malpensa flyplass er den største flyplassen som betjener Milano, som ligger omtrent 50 kilometer mot sørøst. Skal du på storbyferie i Italias nest-største by er nok det mest praktiske å benytte deg av tog- og bussforbindelsene inn til bykjernen. Men skal du derimot videre til et feriehus et eller annet sted i Nord-Italia, eller har du bare lyst til å utforske regionen på egenhånd, er leiebil det opplagte valget. Fra Malpensa flyplass er det enkelt å fortsette reisen videre i leiebil til alle deler av Lombardia, og med egen bil til rådighet i ferien kan du dra på mange spennende utflukter uten å måtte bekymre deg for offentlig transport. 

>> Få mer informasjon om Malpensa flyplass her

Bilutleiefirmaer på Malpensa flyplass

Flyplassen består av to terminaler, og det finnes bilutleieselskaper i begge, men flest i den nye terminal 1. Du kan både bestille bilutleie fra store internasjonale selskaper som Avis, SiXT, Hertz, Budget og Europcar, men også fra lokale utleiere som også kan ha gode tilbud. Det store utvalget av selskaper betyr at du kan leie biler fra mange forskjellige kategorier; alt fra økonomiske minibiler til store, romslige familiebiler med god plass til bagasje. Vi gjør oppmerksomme på at vi i In-Italia har forsøkt å fjerne de lavprisselskapene som er kjent for å få mange klager, f.eks. bilutleieselskaper som GoldCar, Firefly og Rhodium bilutleie. Derfor vil du også oppleve at du kan finne billigere leiebiler andre steder, men vi anbefaler at du leier bilen din hos et anerkjent bilutleiefirma.

Reservasjon

Hvis du allerede vet at du vil bruke leiebil i ferien kan det anbefales å bestille hjemmefra før ankomsten til Malpensa flyplass. Da kan du sitte i ro og mak og finne den beste prisen på den størrelsen leiebil du har behov for. 

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg til utleiekontoret i ankomsthallen for å hente nøklene til din leiebil. Personalet vil så sørge for å vise deg videre til bilen din som vanligvis står parkert like ved. 

Avstander fra Malpensa flyplass

Det er god veiforbindelse fra flyplassen til resten av Lombardia. Fra flyplassen er følgende avstander gjeldene:

  • Como: 52 km - 44 minutter
  • Pavia: 88 km - 1 time og 7 minutter
  • Piacenza: 122 km - 1 time og 24 minutter
  • Mantova: 226 km - 2 timer og 18 minutter
  • Bergamo: 92 km - 1 time og 7 minutter
  • Cremona:154 km - 1 time og 37 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk

Les mye mer om storbyferie i Milano, søk priser på hoteller, få tips om utflukter og mye mer. 

 
search map