Bilutleie på Milano Linate Flyplass

 

Henter innhold

Finn priser på leiebiler på Milano Linate flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Milano Linate flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite når du leier bil med Auto Europe

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og hoteller til din storbyferie i Milano, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe som er blant verdens største formidlere av bilutleie. Alle spørsmål om bilutleie på Milano Linate flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Les mer om bilutleie i Italia

Bilutleie Milano Linate Flyplass

Informasjon om Milano Linate Flyplass

Milano Linate Flyplass er den foretrukne flyplassen for mange reisende som skal på storbyferie i motemekkaet Milano. Det skyldes først og fremst at flyplassen ligger knappe 7 kilometer øst for byen. Flyplassen Linates beliggenhet tett ved et trafikalt knutepunkt i Nord-Italia gjør den også til et godt utgangspunkt for deg som skal videre til en av de andre byene i Lombardia. Det er få kilometers kjøring fra flyplassen til nærmeste motorvei, og du kan derfor raskt komme deg frem til feriehuset ditt, selv hvis du skal kjøre et stykke. Men det er ikke kun for å komme deg raskt frem og tilbake fra flyplassen du bør vurdere å benytte leiebil i ferien. Med egen leiebil får du en langt større grad av frihet og fleksibilitet til å utforske Lombardias mange spennende severdigheter i ditt eget tempo. 

>> Få mer informasjon om Milano Linate Flyplass her

Det er flere flyplasser i Milano

Obs - vær oppmerksom på at det finnes flere flyplasser i Milano, så det er viktig å angi riktig flyplass når du leier bil. I tillegg til Linate som ligger i sentrum av byen der det Malpensa Flyplass som er den nest-største i Italia, og som ligger ca. 50 kilometer nord for byen. Bergamo Flyplass som ligger ca. 100 kilometer fra Milano benyttes av Ryanair og de kaller flyplassen "Milano Bergamo Flyplass". 

Bilutleieselskaper på Linate Flyplass

Et opplagt alternativ er å leie en bil direkte på Linate Flyplass. Til tross for dens beskjedne størrelse betjenes flyplassen av tallrike store, internasjonale bilutleieselskaper som Avis, Hertz og Budget, og lokale utleiere som ofte også har gode tilbud. Du kan velge leiebiler i mange kategorier, alt fra små, økonomiske personbiler til store og romslige minibusser som har god plass til hele familien og alles bagasje. Vi i In-Italia benyttes ofte flyplassene i Milano når vi skal besøke feriehus i områder som Liguria, Gardasjøen og Comosjøen - bare for å nevne et par steder. Vi har som mange andre opplevd at det kan være en stor utfordring å finne et bilutleieselskap som ikke snyter sine kunder og som leverer en god service. Derfor har vi valgt å kun vise priser og ledige leiebiler i søkemotoren fra bilutleiefirmaer som vanligvis har et godt rykte på seg, og vi har blacklistet lavprisselskaper som f.eks. Goldcar og Rhodium car rental.

Reservasjon

Hvis du har spesifikke ønsker for størrelsen på leiebilen din, eller behøver ekstrautstyr som for eksempel barneseter, anbefaler vi at du bestiller leiebil fra Linate Flyplass hjemmefra. Ved å reservere i forveien sikrer du deg ikke bare at det er en ledig bil til deg, men du får også bedre mulighet til å finne billigst mulig pris. 

Henting

Bilutleieselskapenes skranker er samlet i et område på flyplassterminalen. Med mindre annet er avtalt skal du starte med å henvende deg her for å få utlevert nøklene til leiebilen din. Personalet vil så sørge for å vise vei videre til bilen din, som vanligvis står parkert like ved. 

Avstander fra Linate Flyplass

Flyplassen ligger godt plassert i forhold til motorveisnettet med forbindelser i nesten alle retninger. Fra flyplassen gjelder følgende avstander: 

  • Como: 63 km - ca. 1 time
  • Pavia: 56 km - 48 minutter
  • Piacenza: 69 km - 51 minutter
  • Mantova: 175 km - 1 time og 54 minutter
  • Bergamo: 50 km - 43 minutter
  • Cremona:100 km - 1 time og 3 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk

Les mye mer om storbyferie i Milano og få tips og idéer til opplevelser i og rundt Milano, med og uten leiebil. 

 
search map