Bilutleie på Genova Flyplass

 

Henter innhold

Se online priser på leiebiler på Genova flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Genova flyplass i Liguria og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Auto Europe bilutleie i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på hoteller og feriehus i Liguria og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Genova flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon om Auto Europe bilutleie i Italia

 

Bilutleie på Genova Flyplass

Informasjon om Genova Flyplass

Genova Flyplass er et naturlig valg for deg som vil fly til Italias smale kystregion, Ligurien. Flyplassen som ligger helt ute ved havet er et godt utgangspunkt, ikke bare for å besøke hovedstaden Genova, men også for å kjøre videre langs kysten til noen av de mange andre sjarmerende byene og deilige badestrendene. Bestiller du leiebil på Genova flyplass er det enkelt å kjøre videre til ditt feriehus. Men en bil gir deg også mange muligheter for å dra på mange spennende utflukter i løpet av ferien - for eksempel inn i baklandet hvor den store fjellkjeden Apenninene byr på mange flotte naturopplevelser.

>> Få mer informasjon om Genova Flyplass

Bilutleiefirmaer på Genova Flyplass

Flyplassen ved Genova er en viktig inngangsport til regionen, både for forretnings- og fritidsreisende. Derfor drives flyplassen også av flere bilutleiefirmaer som inkluderer store internasjonale utleiere som Avis, Budget, Europcar og Hertz, men i tillegg også flere lokale selskaper. Vi som jobber i In-Italia reiser til Liguria flere ganger i året for å besøke alle feriehusene i programmet vårt, og vi leier alltid bil selv. Som mange andre har vi ofte opplevd en meget dårlig service fra de mange lavprisselskapene som f.eks. Goldcar og Rhodium, og har derfor blacklistet disse utleieselskapene i søkemotoren. 

Reservasjon

Om du ikke vil bekymre deg for å komme videre fra flyplassen med offentlig transport, anbefaler vi at du bestiller leiebilen din hjemmefra før avreise. kan du trygt reise i visshet om at det står en bil klar til deg på Genova Flyplass ved ankomst. Forhåndsbestilling er også en god idé hvis du trenger å bestille tilbehør til bilen din, som for eksempel barneseter eller GPS. All informasjon på denne siden om bilutleie er skrevet som en guide, og vi forbeholder oss retten til feil og endringer. Vi henviser alltid til de aktuelle betingelser og informasjon som finnes i leieavtalen når du bestiller en leiebil.

Henting

Med mindre noe annet er avtalt, skal du henvende deg ved utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil sørge for å vise deg videre til bilen din, som normalt er parkert like ved.

Avstander fra Genova Flyplass

Det er ikke langt fra flyplassen til motorveien som går langs kysten. Det er også gode veiforbindelser lenger inn i landet. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Ventimiglia: 156 km - 1 time og 41 minutter
  • Alassio: 91 km - 1 time og 7 minutter
  • Diano Marina: 105 km - 1 time og 14 minutter
  • Pietra Ligure: 72 km - 52 miutter
  • Sanremo: 139 km - 1 time og 38 minutter.

*Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Les mer om severdigheter og reisemål i nærheten av Genova

 
search map