Bilutleie på Forli Flyplass

 

Henter innhold

Online priser på leiebiler på Forli flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Forli flyplass i Emilia-Romagna og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite når du leier bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus, hoteller og villaer i regionen Emilia-Romagna, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Forli flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Greit å vite når du bestiller leiebil i Italia

 

Bilutleie Forli Flyplass

Informasjon om Forli Flyplass

Forli Flyplass er lokalt kjent som Aeroporto di Forli - "Luigi Ridolfi", og ligger kun få minutters kjøring fra sentrum av Forli. Flyplassen har også en god beliggenhet hvis du skal videre til en av de andre byene i Emilia-Romagna eller en av naboregionene. Leier du en bil på Forli Flyplass er det for eksempel lett å kjøre videre til regionshovedstaden Bologna eller musikkens hovedstad, Parma. Når du har en bil tilgjengelig i ferien har du dessuten en større grad av frihet til å utforske regionens vakre, frodige fjellområder i Appenninene eller finne frem til den beste badestranden ved Adriaterhavskysten. 

>> Få mer informasjon om Forli Flyplass her

Bilutleieselskaper på Forli Flyplass

Til tross for sin beskjedne størrelse betjenes flyplassen av flere bilutleieselskaper, blant annet Europcar. De tilbyr deg et bredt utvalg av biler i kategorier fra mini til familiestørrelse. Vær oppmerksom på at vi i In-Italia ikke samarbeider med lavprisselskaper som f.eks. Goldcar. Vi ønsker ganske enkelt ikke at våre gjester skal oppleve å bli snytt da disse lavprisselskapene er kjent for dårlig kundeservice og alltid har mange klager. Derfor vil du også oppleve at du kanskje kan finne andre hjemmesider som tilbyr billigere bilutleie, men vær oppmerksom på hvilket bilutleieselskap du leier hos. 

Reservasjon

Selv om det er flere bilutleieselskaper på Forli Flyplass er det lurt å bestille leiebilen hjemmefra, spesielt i høysesongen. Med en reservasjon er du sikker på at det er en ledig bil klar til deg, og du har best sjanse for å finne best mulig pris og ikke minst en bil som passer til dine behov. Har du bruk for ekstrautstyr til leiebilen din, som for eksempel barneseter eller en GPS, er det også enklest å bestille på forhånd. Informasjon her på siden er utelukkende skrevet som veiledning, og vi henviser alltid til informasjonen som fremgår av leiekontrakten din når du bestiller en leiebil. 

Henting

Med mindre annet fremgår av din avtale skal du henvende deg til utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil så sørge for å vise deg videre til bilen din, som vanligvis står parkert like ved. All informasjon om henting og avlevering av din bil vil fremgå på voucheren din. 

Avstander fra Forli Flyplass

Det er ikke langt fra flyplassen til nærmeste hovedvei og motorvei som fører deg videre til feriehuset ditt. Fra flyplassen gjelder følgende avstander: 

  • Bologna: 80 km - 1 timer og 5 minutter
  • Parma: 174 km - 1 time og 50 minutter
  • Piacenza: 228 km - 2 time og 15 minutter
  • Modena: 120 km - 1 time og 30 minutter
  • Lido di Savio: 32 km - 36 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk

Du kan lese mye mer om Forli og andre byer i den spennende regionen Emilia-Romagna her.

 
search map