Informasjon om bilutleie på Fiumicino flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Fiumicino flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Roma Leonardo da Vinci Airport Fiumicino og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren fra Auto Europe ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Gode råd om bilutleie med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på hoteller og ferieleiligheter i Roma, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Roma Fiumicino flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon og gode råd om bilutleie i Italia

Bilutleie Fiumicino Flyplass

Informasjon om Fiumicino flyplass

Romas flyplass Fiumicino er Italias største og for millioner av reisende den foretrukne inngangsporten til den italienske hovedstaden. Men flyplassen er også et godt utgangspunkt for deg som skal videre til et feriehus i en av de andre byene i Lazio-regionen. Hvis dette er tilfellet er leiebil et opplagt valg da du med egen bil får langt flere muligheter til å dra på spennende utflukter i løpet av ferien. 

>> Få mer informasjon om flyplassen Fiumicino i Roma her

Bilutleieselskaper på flyplassen Fiumicino i Roma

Ikke overraskende betjener Italias største flyplass av en rekke av verdens ledende bilutleieselskaper som Avis, Budget, Hertz og Sixt. I tillegg er det flere nasjonale firmaer som også kan ha gode tilbud. Det store utvalget betyr at du har gode muligheter for å finne en leiebil i akkurat den størrelsen som passer best til dine behov. De fleste selskapene gir deg muligheten til å leie alt fra de minste personbilene til store minibusser med plass til store familier. Vi i In-Italia har valgt å kun vise priser og ledige leiebiler i søkemotoren fra de bilutleieselskapene vi selv benytter når vi leier bil i Roma. Vi har dermed forsøkt å sortere bort de fleste lavprisselskapene som er kjent for dårlig kundeservice og som har mange klager.

Reservasjon

Selv om det er mange bilutleiere på Romas flyplass Fiumicino er det generelt sett en god idé å bestille leiebil hjemmefra. Først og fremst sikrer du deg da at det står en ledig bil klar til deg ved ankomst. Men det gir deg også bedre forutsetninger for å kunne finne det beste tilbudet på din ønskede biltype i ro og mak. Hvis du trenger ekstrautstyr som f.eks. barneseter eller en GPS er det spesielt lurt å reservere på forhånd.

Henting

Det er skiltning fra ankomsthallen til bilutleieselskapenes parkeringshus (Torre Uffici 2), som er forbundet med terminalene med gangtunneler. Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg hos din bilutleier for å få nøklene til din bil. Deretter vil personalet sørge for å vise vei videre til bilen din, som vanligvis er parkert like ved. 

Avstander fra Romas flyplass Fiumicino

Flyplassen ligger like ved motorveien A91 som er forbundet med ringveien rundt Roma, Grande Raccordo Anulare. I egen bil er det dermed lett å fortsette videre fra flyplassen til feriehuset ditt i Lazio eller en av naboregionene. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Roma: 32 km - 40 minutter
  • Terracina: 116 km - 1 time og 30 minutter
  • Viterbo: 104 km - 1 time og 29 minutter
  • Sperlonga: 133 km - 1 time og 47 minutter
  • Roma Ciampino flyplass - ca. 30 minutter

Mange bruker også flyplassen når ferien går til Amalfikysten eller i Sorrento. Her skal du beregne ca. 3 timers kjøring avhengig av de trafikale forholdene.

* Kjøretid er estimert uten trafikk. 

Du kan lese mer om området rundt Fiumicino her

 
search map