Bilutleie Comiso Flyplass på Sicilia

 

Henter innhold

Søk aktuelle priser på leiebiler på Comiso flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Comiso flyplass på Sicilia og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Leie av bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Comiso flyplass på Sicilia og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Viktig informasjon om bilutleie i Italia med Auto Europe

 

Bilutleie Comiso Flyplass på Sicilia

Informasjon om Comiso Flyplass

Comiso Flyplass har i de siste årene opplevd en sterkt stigende popularitet takket være Ryanairs tilstedeværelse, og har derfor også kommet i bilutleieselskapenes søkelys. I dag kan du derfor leie bil her og slippe styret med offentlig transport - bare kjør videre til feriehuset ditt i eget tempo. 

Bilutleieselskaper på Comiso Flyplass

Du finner forskjellige bilutleieselskaper med kontorer på og i nærheten av Comiso Flyplass. Hertz har for eksempel valgt å plassere deres kontor et stykke fra flyplassen, men tilbyr til gjengjeld å hente sine kunder på flyplassen med en gratis pendelbuss. I søkemotoren kan du se ledige leiebiler fra alle bilutleiefirmaer, naturligvis med unntak av de vi har blacklistet på grunn av dårlig kundeservice og mange klager. Dette gjelder f.eks. bilutleieselskaper som Goldcar og Rhodium rent a car. 

Henting

Har du reservert en leiebil hos en av utleierne med kontor på selve flyplassen skal du henvende deg der for å få utlevert nøklene til din leiebil, med mindre noe annet er avtalt. Personalet vil da vise deg videre til din bil, som vanligvis står parkert like ved.

Reservasjon

Vil du komme deg kjapt videre til feriehuset ditt med leiebil er det en god idé å bestille bilen hjemmefra. Da er du sikker på å få leid bil og at den står klar til du kommer. Dessuten gir det deg størst sjanse for å bestille en bil i akkurat den størrelsen som passer best til dine behov. Husk å alltid lese grundig gjennom leiebetingelsene uansett hvilket utleieselskap du leier bil hos. Vi henviser alltid til den aktuelle informasjonen som fremgår av din leiekontrakt.

Avstander fra Comiso Flyplass

Hvis du skal dra på ferie til den sørlige delen av Sicilia ligger Comiso Flyplass spesielt god til. Men øya er ikke større enn at du kan komme deg frem med bil til de fleste byene innenfor rimelige tidsrammer. Fra flyplassen gjelder følgende avstander: 

  • Ragusa: 27 km - 29 minutter
  • Siracusa: 108 km - 1 time og 33 minutter
  • Taormina: 141 km - 1 time og 49 minutter
  • Agrigento: 120 km - 2 timer og 6 minutter
  • Palermo: 240 km - 3 timer og 24 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på dens offisielle hjemmeside her

 
search map