Bilutleie på Ciampino flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Ciampino flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Ciampino flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Lei bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Roma Ciampino flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Viktig informasjon om bilutleie i Italia

Bilutleie Ciampino flyplass

Informasjon om Roma Ciampino flyplass

Romas flyplass Ciampino er en bynær flyplass der du på kort tid kan befinne deg midt i sentrum av den italienske hovedstaden. På en storbyferie i Roma er det lettest å komme seg rundt til fots og med offentlig transport. Men flyr du til Romas flyplass Cimapino for å fortsette videre til en av de mange andre spennende og flotte byene i Lazio-regionen er leiebil ofte den beste løsningen. Flyplassen ligger tett på motorveien, slik at du raskt kan komme deg avgårde mot feriehuset ditt. Når du har bil blir det dessuten mye lettere å dra på spontane utflukter i løpet av ferien for å oppleve noen av de mange severdighetene i regionen eller for å ta en dukkert i det innbydende middelhavet. 

>> Få mer informasjon om flyplassen Ciampino i Roma her

Bilutleieselskaper på flyplassen Ciampino i Roma

Hvis du trenger en leiebil kan du velge fra et bredt utvalg av internasjonale og nasjonale bilutleieselskaper på flyplassen, som f.eks. Avis, Europcar, Hertz og Maggiore. Du kan leie alt fra små, økonomiske personbiler til store, romslige minibusser med god plass til hele familien og bagasjen deres. 

Reservasjon

Har du bestemte ønsker for leiebilen din anbefaler vi å bestille på forhånd. Når du bestiller leiebil hjemmefra kan du dessuten enkelt bestille ekstrautstyr som barneseter eller GPS.

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg hos din bilutleier for å få nøklene til din bil. Deretter vil personalet sørge for å vise vei videre til bilen din, som vanligvis er parkert like ved. På flyplassen Ciampino i Roma finner du bilutleieselskapene ved innkjørselen til flyplassen (Via Mameli) ved P8-parkeringen. Det går gratis shuttlebuss hit fra flyplassterminalen. 

Avstander fra Romas flyplass Ciampino

Det er ikke langt fra flyplassen til ringveien rundt Roma, Grande Raccordo Anulare, som utgjør et knutepunkt for trafikken i regionen. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Roma: 15 km - 43 minutter
  • Terracina: 119 - 1 time og 23 minutter
  • Viterbo: 119 km - 1 time og 20 minutter
  • Sperlonga: 136 km - 1 time og 53 minutter

*Kjøretid er estimert uten trafikk.

Hotell eller ferieleilighet i Roma

Som tidligere nevnt er vi i In-Italia spesialister på å arrangere ferier i Italia, der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus til din storbyferie i Roma eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Lazio. Av andre reisemål i Lazio kan vi bl.a. nevne Monterotondo og Latina. Mange bruker også en av de to flyplassene i Roma når ferien går til reisemål i andre regioner, f.eks. Amalfikysten, Toscana og Umbria. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din storbyferie i Roma

 
search map