Bilutleie på Catania Flyplass på Sicilia

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler - velg Catania flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Catania flyplass på Sicilia og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebilen fra utvalgte bilutleieselskaper på Catania flyplass. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Leie av bil med Auto Europe

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og hoteller i Italia, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Sicilia og andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjon her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon om bilutleie i Italia

Bilutleie på Catania Flyplass på Sicilia

Informasjon om Catania Flyplass

Catania Flyplass på Sicilias østkyst er plassert like ved motorveien som raskt fører deg langs kysten eller inn i landet. Leiebil er derfor en opplagt måte å lett komme deg videre fra flyplassen til feriehuset eller leiligheten din, på denne spennende øya. Når du leier en bil gir det deg også flere muligheter til å utforske øyas severdigheter i ditt eget tempo. En leiebil er en sjanse til å søke litt bort fra alfarvei og oppdage små perler som andre turister lett overser.

>> Få mer informasjon om Catania Flyplass på Sicilia

Bilutleiefirmaer på Catania Flyplass

Takket være flyplassens popularitet er tallrike bilutleieselskaper representert på flyplassen. Både store internasjonale selskaper som for eksempel Hertz og flere mindre lokale selskaper som også er verdt å holde øye med. Et bredt utvalg av bilutleiere betyr at du kan leie kjøretøyer i flere forskjellige størrelser på Catania Flyplass. Så enten du har bruk for en billig minibuss eller en med plass til storfamilien finner du den her.

Reservasjon

Vi vil anbefale deg å bestille leiebilen din hjemmefra så du ikke risikerer å møte opp og oppdage at det ikke er flere ledige leiebiler på flyplassen. Ved å bestille leiebilen din på forhånd har du bedre mulighet for å sammenligne leiepriser og ikke minst sikre deg akkurat den biltypen som passer deg best.

>> Klikk her og se priser på bilutleie i Italia

Avhenting

Normalt skal du starte med å henvise deg ved utleiekontoret på flyplassen for å hente nøkelen til leiebilen din. Bilutleieselskapets personale vil sørge for å vise deg videre til bilen din, som vanligvis er parkert like ved.

Avstander fra Catania Flyplass

Leiebil fra Catania Flyplass gir deg i løpet av ferien gode betingelser for å utforske Sicilia i ditt eget tempo, uten å måtte ta hensyn til kjøreruter. Utover det er det naturligvis en lett måte å komme deg raskt videre fra flyplassen til feriehuset ditt på. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Ragusa: 104 km - 1 time og 15 minutter
  • Siracusa: 60 km - 45 minutter
  • Taormina: 51 km - 47 minutter
  • Agrigento: 168 km - 2 timer
  • Palermo: 209 km - 2 timer og 40 minutter

Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her

Hotell eller ferieleilighet i Catania på Sicilia

In-Italia er spesialist på å arrangere ferie på Sicilia, der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hotellet. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus til din storbyferie i Catania eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Sicilia. Av andre reisemål på Sicilia kan vi bl.a. nevne Taormina og Palermo. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med eller uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleilighet til din ferie i Catania

 
search map