Bilutleie på Cagliari Flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Cagliari flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Cagliari flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren fra Auto Europe ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser på ferie i Italia.

Nyttig informasjon når du leier bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus på Sardinia, og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Cagliari flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Nyttig informasjon til deg som skal leie bil i Italia

Bilutleie på Cagliari Flyplass

Informasjon om Cagliari Flyplass

Cagliari Flyplass tar imot en stor del av de feriereisende som kommer for å nyte Sardinias varme klima, fantastiske strender og kulturelle opplevelser. Flyplassen betjenes derfor ikke bare av mange flyselskaper, men også av flere bilutleiefirmaer som gjør det lett å fortsette til feriehuset ditt og ikke minst reise på spennende utflukter.

>> Få mer informasjon om Cagliari Flyplass.

Bilutleiefirmaer på Cagliari Flyplass

Blant bilutleieselskapene på flyplassen er flere av de store, internasjonale navn som du sikker kjenner til fra før, som; Hertz, Avis og Europcar. Utover det er det en rekke nasjonale og regionale utleiere som også ofte kan ha gode tilbud på bilutleie. Som kunde kommer ikke det store utvalget deg bare til nytte i form av hard konkurranse på prisen, men også i form av en rekke biltyper å velge mellom. Du kan leie alt fra motorsykler til minibusser på Cagliari Flyplass.

Reservasjon

Ønsker du å leie en bestemt bil størrelse eller har du behov for ekstrautstyr er det alltid en god idè å bestille leiebil hjemmefra. Da er du ikke bare sikkret at det står en leiebil klar til deg når du ankommer, men du kan også i ro og mak finne den beste prisen på leiebilen din.

>>Slik finner du billig bilutleie i Italia

Avhenting

Med mindre annet er avtalt får du leiebilen din ved å henvende deg til utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet på utleiekontoret sørger for å vise deg videre til leiebilen din som er parkert i nærheten. På Cagliari Flyplass er bilutleieselskapene samlet i èt bestemt område foran terminalen.

Avstander fra Cagliari Flyplass

Det er bare 10 minutters kjøretur inn til Cagliaris, Sardinias hovedby, bysentrum fra flyplassen. Det er også gode veiforbindelser videre til resten av middelhavsøyen. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Oristano: 90 km - ca. 1 time.
  • Villasimius: 62 km - 1 time og 5 minutter.
  • Porto Cervo: 298 km - 3 timer og 15 minutter.
  • Orosei: 211 km - 2 timer og 20 minutter.

*Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

Hotell eller ferieleilighet i Cagliari på Sardinia

Som tidligere nevnt er vi i In-Italia spesialister på å arrangere ferier på Sardinia der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus i Cagliari eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov. Av andre reisemål på Sardinia kan vi bl.a. nevne Olbia og Alghero. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din ferie i Cagliari på Sardinia

 
search map