Bilutleie på Brindisi flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Brindisi flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Brindisi flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på Brindisi flyplass i Puglia. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite når du leier bil med Auto Europe

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Brindisi flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Nyttig informasjon om bilutleie i Italia

 

Bilutleie på Brindisi flyplass

Informasjon om Brindisi flyplass

Brindisi flyplass ligger midt på hælen i støvellandet Italia. Derfor har du med leiebil et godt utgangspunkt for en opplevelsesrik ferie med utforsking av regionens mange kulturelle skatter og vakre landskap. Flyplassen som lokalt kalles Aeroporto del Salento ligger ut mot kysten like nord for Brindisi og godt plassert med hensyn til veiforbindelser til resten av den enestående sør-italienske regionen. Med leiebil til rådighet er det for eksempel aldrig langt til nærmeste strand på Puglia som regnes for å være noen av Italias vakreste strender. Leiebil er naturligvis en mulighet til å lett komme deg videre fra flyplassen til ditt feriested og vice versa, uten at du trenger å bekymre deg over offentlige transportforbindelser.

>>Få mer informasjon om flyplassen Brindisi på Puglia.

Bilutleiefirmaer på Brindisi flyplass

Regionens popularitet som reisemål viser seg blant annet ved det brede utvalget av bilutleieselskaper til tross for flyplassens beskjedne størrelse. Du kan benytte deg av leiebil fra store internasjonale utleiere som Hertz, Europcar og Sixt, men også av en rekke nasjonale bilutleiere som Sicily By Car og Maggiore. Det store utvalget av bilutleieselskaper betyr også at du som regel kan velge mellom leiebiler i flere forskjellige klasser, fra små, billige personbiler til store, romslige minibusser. 

Reservasjon

Spesielt i høysesongen kan det være rift om de billigste leiebilene på Brindisi flyplass. Vi anbefaler at du bestiller leiebil hjemmefra. Da er det også større muligheter til å sikre deg at du får den beste prisen og den biltypen som passer best til dine ønsker.

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg til utleiekontoret for å hente nøklene til leiebilen din.Personalet på utleiekontoret vil sørge for å vise deg videre til bilen din, som normalt står parkert like ved.

Avstander fra Brindisi flyplass

Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Otranto: 97 km - 1 time og 13 minutter
  • Gallipoli: 85 km - 1 time og 5 minutter
  • Monopoli: 70 km - 50 minutter
  • Ostuni: 39 km - 37 minutter

*Kjøretiden er estimert uten trafikk.

Du kan se aktuelle flyavganger og lese mer om flyplassen på den offisielle hjemmesiden her.

Hotell eller ferieleilighet i Puglia

Som tidligere nevnt er vi i In-Italia spesialister på å arrangere ferier i Italia, der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus til din storbyferie i Brindisi eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Puglia. Av andre reisemål i Puglia kan vi bl.a. nevne Lecce og Bari. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din ferie i Puglia

 
search map