Bilutleie på Bologna Flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Bologna flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Bologna flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på Bologna flyplass. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Lei bil med Auto Europe i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Bologna flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon om bilutleie i Italia

 

Bilutleie Bologna Flyplass

Informasjon om Bologna Flyplass

Lander du på Bologna Flyplass er du kun noen få minutters kjøring fra sentrum av den gamle regionshovedstaden. Her er det nok severdigheter til å fylle flere dagers sightseeing, men vil du også oppleve resten av regionen Emilia-Romagna og eventuelt dra på utflukter til byer i naboregionene, kan vi anbefale deg å leie en bil på Bologna Flyplass. Ved å hente leiebilen din allerede på flyplassen slipper du å bekymre deg for offentlig transport, men kan heller reise videre til feriehuset ditt i ditt eget tempo. Med en bil tilgjengelig får du de optimale betingelsene for å kombinere kultur- og naturopplevelser. Da bestemmer du for eksempel helt selv om dagen skal brukes på å utforske vakker kultur i gamle byer, eller på å besøke en av de lange og brede strendene ved Adriaterhavskysten.

>> Informasjon om flyplassen i Bologna

Bilutleiefirmaer på Bologna Flyplass

I flyplassens førsteetasje har en lang rekke bilutleieselskaper skranker. Du kan blant annet leie bil fra Hertz, Europcar, Maggiore, Sixt eller Autovia. Det brede utvalget betyr at du nesten alltid kan finne en bil som passer dine behov, enten du skal bruke en minibuss til ferien med hele familien, eller smart, liten personbil for to. 

Reservasjon

I prinsippet kan du bare møte opp hos et bilutleieselskap på flyplassen og satse på at det er en ledig bil tilgjengelig. Men spesielt i høysesongen kan det anbefales å bestille leiebil hjemmefra. Da er du sikker på at det står en bil klar til deg, og sjansen for å få den billigste prisen er større. Har du behov for en bestemt størrelse eller ekstrautstyr er det også en god idé å reservere i forveien. 

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg til utleiekontorets skranke på flyplassterminalen for å hente nøklene til din leiebil. Personalet på utleiekontoret vil deretter sørge for å dirigere deg videre til din bil, som er parkert like ved. På Bologna Flyplass holder leiebilene til på P3.

Avstander fra Bologna Flyplass

Du kan kjøre inn til sentrum av Bologna på mindre enn 20 minutter, men det er enda kortere til motorveisavkjørselen, noe som gir deg hurtig forbindelse til resten av regionen. Fra flyplassen gjelder følgende avstander:

  • Modena: 41 km - knappe 45 minutter.
  • Ferrara: 53 km - knappe 45 minutter.
  • Parma: 95 km - godt 1 time.
  • Piacenza: 150 km - ca. 1 time og 30 minutter.
  • Ravenna: 87 km - ca. 1 time

* Kjøretid er estimert uten trafikk. 

Hotell eller ferieleilighet i Bologna

Som tidligere nevnt er vi i In-Italia spesialister på å arrangere ferier i Italia, der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus til din storbyferie i Bologna eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Emilia Romagna. Av andre reisemål i Emilia Romagna kan vi bl.a. nevne Modena og Ferrara. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din ferie i Bologna

 
search map