Bilutleie på Bari Flyplass

 

Henter innhold

Se aktuelle priser på leiebiler på Bari flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Bari flyplass og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren fra Auto Europe ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på Bari flyplass. Les også gode råd og tips og bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Leie av bil med Auto Europe

Jeg har samlet litt informasjon og noen gode råd til deg som skal bestille billig bilutleie på Bari flyplass på denne siden, men jeg vil også anbefale deg å lese vår side med gode råd om bilutleie generelt i Italia.

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus og hoteller i Bari i Puglia, og ikke bilutleie. Alle spørsmål om bilutleie i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vi gjør oppmerksom på at all informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene når du søker etter priser i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Få gode råd og informasjon om leie av bil i Italia

 

Bilutleie på Bari Flyplass

 

Informasjon om Bari Flyplass

Ønsker du deg en ferie fylt med spennende opplevelser i det sørlige Italia er Bari Flyplass - offisiellt Aeroporti di Puglia - et godt utgangspunkt. Hvis du i ro og mak vil utforske en av landets mest eksotiske regioner, Puglia, uten å måtte bekymre deg for offentlig transport og rutetider, er leiebil på Bari Flyplass det opplagte valget. Med en leiebil kommer du deg raskt videre fra Bari Flyplass til feriehuset ditt. Rekkevidden for dagsutflukter blir også mye større, slik at du også kan oppleve severdighetene i Puglias naboregioner.

>> Se aktuelle flyavganger og les mer informasjon om Bari Flyplass

Bilutleiefirmaer på Bari Flyplass

Et bredt utvalg av bilutleiefirmaer har utleiekontorer på Bari Flyplass hvor de tilbyr biler i flere forskjellige størrelser og merker. Så uansett om du reiser med hele familien og har bruk for en bil med mange sitteplasser, eller om du kan nøye deg med en liten modell, kan du finne en passende bil her. De fleste av bilutleieselskapene du finner på flyplassen er selskaper som du vil kjenne igjen hjemmefra, som Hertz, Avis og Europcar, men du finner også flere italienske bilutleiere som ofte kan ha like gode tilbud og service.

Bestilling av leiebil

Sev om du rett og slett bare kan møte opp på utleiekontorene for å forhøre deg om ledige biler, anbefaler vi at du bestiller leiebilen din hjemmefra. Ikke bare for at du skal være sikker på du får en leiebil, men også for at du lettere kan sammenligne priser fra ulike utleiere av billig bilutleie. I søkemotoren kan du enkelt og raskt sammenligne ledige leiebiler og priser på leiebiler i alle større byer og flyplasser i Italia.

Husk at det alltid er en god idè å lese grundig gjennom leiebetingelsene når du leier bil, og vi henviser alltid til den aktuelle informasjonene du finner i søkemnotoren. Informasjon om bilutleie på Bari Flyplass her på siden skal også betraktes som veiledende med forbehold om feil og endringer.

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du begynne med å henvende deg til utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklenen til leiebilen din. Personalet på utleiekontoret vil sørge for å vise deg videre til bilen din, som er parkert like i nærheten.

Avstander med bil fra Bari Flyplass

Det tar under en halvtime å kjøre fra flyplassen inn til sentrum av Bari, men i tillegg gir flyplassens nære beliggenhet til motorveien A14 også lett tilgang til de mange andre interessante byene og reisemålene i det sørlige italia. Fra flyplassen er det følgende avstander:

  • Monopoli: 60 km - 48 minutter.
  • Taranto: 105 km - ca. 1 timer og 17 minutter.
  • Lecce: 168 km - ca. 1 timer og 46 minutter.
  • Gallipoli: 205 km - 2 timer og 10 minutter.
  • Otranto: 216 km - 2 timer og 20 minutter.

Estimert kjøretid uten trafikk.

Hotell eller ferieleilighet i Bari i regionen Puglia

Som tidligere nevnt er vi i In-Italia spesialister på å arrangere ferier i Puglia, der du bor i utvalgte ferieleiligheter, villaer eller hoteller. Uansett om du leier en bil eller kjører selv til Italia er vi gjerne behjelpelige med å finne et feriehus til din storbyferie i Bari, eller på et av de mange andre reisemålene som oppfyller dine ønsker og behov i regionen Puglia. Av andre reisemål i denne delen av Italia kan vi bl.a. nevne Molfetta og Bisceglie. Klikk på linken nedenfor for å finne beskrivelser av alle feriehus, hotell-anmeldelser, tips til utflukter med og uten bil, samt annen nyttig informasjon. 

>> Søk billigste pris på hotell eller ferieleillighet til din ferie i Bari

 
search map