Informasjon om bilutleie i Venezia Marco Polo Flyplass

 
Henter innhold

Informasjon om Venezias flyplass

Venezias flyplass ligger knappe 12 kilometer fra den verdensberømte kanalbyen, noe som er med på å gjøre flyplassen til en av de mest benyttede i Italia. Hvis du skal på ferie her eller et av de mange andre attraktive reisemålene i Nord-Italia er bilutleie en god måte å komme seg videre fra flyplassen på. Venezias flyplass, som også kalles Aeroporto di Venezia Marco Polo, ligger for eksempel fint til hvis du skal på badeferie ved den deilige kyststrekningen nord for Venezia. I tillegg er blant annet den vakre Gardasjøen innenfor kort rekkevidde fra flyplassen med bilutleie. Bilutleie gjør det naturligvis ikke bare enklere å komme seg det siste stykket fra flyplassen til feriehuset ditt. En leiebil gir det også en stor grad av frihet og fleksibilitet i løpet av ferien, da du kan dra på spennende utflukter for å oppleve steder og severdigheter i Veneto og naboregionene som du ellers ville ha gått glipp av. 

>> Her får du mer informasjon om Venezias flyplass

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bilutleiefirmaer på Venezias flyplass

Utvalget av bilutleieselskaper på Venezias flyplass er en blanding av store, internasjonale firmaer og mindre, italienske utleiere. Her finner du blant annet mange av verdens ledende firmaer som Avis, Europcar og Hertz. De fleste av disse tilbyr en bred vifte av kjøretøy, fra små, billige minibiler til store, romslige minibusser. 

Reservasjon

Vil du være sikker på å få en leiebil i rett størrelse til best mulig pris er det som oftest en god idé å bestille leiebil som skal hentes på flyplassen i Venezia i forkant. Da kan du også bestille eventuelt ekstrautstyr du måtte ha bruk for i ro og mak, som for eksempel barneseter eller en GPS.

>> Billig bilutleie i Italia - søk online

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg ved utleiekontoret i ankomsthallen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil så sørge for å vise deg videre til din bil, som vanligvis står parkert like ved. Du skal følge skiltene mot "Short stay" og P2.

Avstander fra Venezia Flyplass

Fra flyplassen er der følgende avstander:

  • Bardolino: 158 km - 1 time og 40 minutter
  • Vicenza: 81 km - 58 minutter
  • Padova: 48 km - 46 minutter
  • Verona: 128 km - 1 time og 23 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

 
search map