Hvorfor bestille din ferie hos In-Italia?

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Utover det å hevde at vi kjenner Italia bedre enn italienerne selv, er vi et opplagt og naturlig valg, når du tenker på å reise til Italia fordi du får: ...

1] Kunnskap og kompetanse om Italia

Vi gir med glede imøtekommende og kompetent veiledning om Italia og om våre feriehus. Vi setter høyt det faktum å gi god service, som man dessverre ikke alltid kan ta for gitt og rådgiver også gjerne om transport og kulturelle forhold eller henviser til rette leverandører av tjenesten, som vi selv ikke selger eller formidler. Alle reisekonulentene har bodd i Italia og snakker italiensk.

2] Gratis rådgivning og trygghet

Hos In-Italia betaler du ikke for rådgivningen, samtidig som du har tryggheten ved å bestille gjennom en dansk ferieboligformidler. Ettersom vi snakker både dansk og italiensk og har stor og god innsikt i våre skandinaviske kunders behov, kan vi enkelt og greit løse eventuelle problemer under ferien - også takket være en god dialog med våre utvalgte samarbeidspartnere.

3] Bredt utvalg av hoteller og ferieboliger

Vi tilbyr mer enn bare et sted å overnatte under ferien i Italia. Vi er gode til lå finne autentiske og nye reisemål, hvor den italienske sjarmen og gjestfriheten regjerer - men i vår katalog finner du naturligvis også klassiske og veldig turistvennlige reisemål. Utvalget er bredt og er alt fra B&B tog hoteller til selvstendige villaer, stemningsfulle vingårder og feriesentre fulle av innrettinger langs kysten.

4] Regelmessig inspeksjon og klassifisering sett med skandinaviske øjne

De ferieboligene vi tilbyr i vår online-katalog, besøkes regelmessig av våre reisekonsulenter, som derfor har egne opplevelser med seg i bagasjen når kundene skal rådgives. Vi vurderer og klassifiserer alle våre boliger med "skandinaviske øyne". Hvis du forteller oss hva du leter og ser etter, vet vi hvor det finnes, om det i det hele tatt finnes!

5] Informativ og ærlig hjemmeside

Vi har en informativ hjemmeside med ærlige, troverdige og detaljerte beskrivelser og vurderinger skrevet av våre kunder, som inkluderer både ris og ros. Flesteparten av våre beskrivelser er skrevet av våres egne medarbeidere etter at stedene har blitt besøkt og kan derfor beskrive stedene konkret og ærlig. Endelig har vi og vårt bestillingssystem også blitt godkjent av e-handel-fondet.

 
search map