Historiske Villaer

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Disse villaene vil ofte være nyrenoverte, slik at de fremstår moderne med mange fasiliteter - men alltid i ærefryd respekt for villaens historiske vri og vernestatus med antikke møbler og dagens arkitektoniske refleksjon. Villaene har også ofte en flott anlagt innkjørsel med en vei eller rustikke steinmurer som fører opp til hovedbygningen. Inne kan du være heldig å møte vakre freskomalerier og utenfor vil hagen ofte være av herskapelig karakter.

Veneto, Torre delle Fate

Torre delle Fate er en eksklusiv villa, som ligger midt mellom vingårdene i det vakre landskapet i utkanten av den lille byen Refrontollo på den berømte "Strada del Prosecco" ca 60 km nord for Venezia. Stedet er opprinnelig en gammel borg og består av en villa til 6 personer og et tårn til 2 personer som leies ut samlet. De har felles hage og svømmebasseng. Grunnen som denne unike villaen ligger på er totalt ca 6600 m² og står til gjestenes disposisjon enten til fotturer eller terrengsykling.

Den offentlige veien som er svært lite trafikkert, ligger rett bak villaen - og det er parkeringsplass til 2-3 biler på tomten. Den lille byen Refrontolo ligger bare ca. 500 m fra villaen, her vil du finne de nærmeste shoppingstedene og det er mange gode restauranter i nabolaget.

Toscana, Villa La Volpe

Villa La Volpe ligger i de vakre åsene i Lucca i et område med flotte lystslott og praktfulle villaer fra 1500-tallet. Dette gamle jaktslottet har i dag blitt nydelig restaurert. Villaen ligger i fredelige omgivelser blant oliventrær og myke skråninger. Her kan du regne med at fuglene og en lett bris vil holde deg med selskap under hele ferien, ettersom det ikke er mange andre lyder (unntatt de som kommer fra det lille samfunnet Camigliano, som ligger noen hundre meter herfra).

Villaens hage strekker seg over en hektar jord som er beplantet med oliventrær, granatepler, appelsintrær, oleander, hibiscus og petuniaer. Få skritt fra villaen, midt på en grønn grassplen, finnes villaens svømmebasseng (6 x 12 meter).

Toscana Torre di Vignale

Selv om mange utleiehus i Toscana ikke akkurat er bygget i går og har sett generasjoner komme og gå, er det svært få som kan skryte av en så lang historie som Torre di Vignale. Det som i dag er en hyggelig villa, ble født på 1300-tallet som et befestet tårn. Du kan fortsatt se deler av kamtakkerne og skydeskårene. Villaen er i stor grad innredet med antikke møbler, noe som også bidrar til atmosfæren. Eieren, Paola, lager gjerne etter avtale lunsj eller middag til sine gjester etter tradisjonelle lokale oppskrifter.

Her oppe i 600 metes høyde over havet blir det sjelden uutholdelig varmt, selv ikke midt på sommeren, bygningens tykke murer beskytter også mot varmen. Skogene som preger landskapet rundt villaen er dype og inviterer til lange spaserturer under eike- og kastanjetrær.

Lazio, Villa Mary

Villa Maria ligger i rolige omgivelser blant frodige og vakre åser dekket med olivenlunder og vinmarker.

Ved huset er det en stor hage med vakre sypresser og oliventrær, samt en pergola med bord og stoler for koselige kvelder ved grillen. Hagen har et flott svømmebasseng på 12 x 5 meter med en dybde på 1,20 til 1,40 meter. Hvis du liker tennis eller fotball, har du mulighet til å bruke gårdens idrettsbane (kan brukes som tennisbane eller en liten fotballbane), som ligger på den andre siden av den svært lite trafikkerte veien, ca. 200 meter fra villaen.

Puglia, Trullo San Gerardo

Midt i det vakre landskapet utenfor byen Castellana Grotte, kun 8 km fra sjøen og strendene i Monopoli finner du denne sjarmerende trullo-villaen med privat hage og basseng. I den store og eksotisk hagen med palmer, kaktusfiken, oliven og frukttrær, som omkranser villaen, finner du det vakre basseng (10 x 5 meter), parkeringsplass og en møblert terrasse, lekeplass og grill. Det nærmeste supermarked ligger bare 500 meter fra villaen.

For de som ønsker en privat og avslappende ferie kombinert med hyggelige utflukter, er dette et utmerket valg. I tillegg til de stemningsfulle kystbyene Monopoli og Polignano a Mare er du like nært Alberobello som Ostuni (8 km). Nærmeste togstasjon finner du i Monopoli (8 km), mens den nærmeste flyplassen er Bari eller Brindisi (begge ca 60 km).

La Torre di Cesare i Amalfi

Torre di Cesare er et gammel saracensk tårn som kan dateres tilbake til 1500-tallet. Det ligger på Amalfikysten, ca. tre kilometer fra Maiori på en fjellknaus høyt over havet. Eiendomens areal strekker seg fra den panoramiske kystveien og helt ned til sjøen.

På vei ned går du gjennom en vakker og velholdt hage i middelhavsstil full av overraskelser - fra boblebadet, som ligger på en terrasse midt mellom himmel og hav, til badstuen skjult bak en klippe, hvor du kan se Middelhavet. Det er flere panoramiske terrasser med benker, keramiske bord og et oppvarmet innendørs/utendørs svømmebasseng med boblebad.

Bygningene er utstyrt med air condition, oppvarming, ismaskin, grill, satellitt-TV, videospiller, telefon, safe og mini kjøleskap/bar i alle rom. Datamaskin med Internett-tilgang, faks, systemer med CD-spiller, basseng med boblebad og privat tilgang til sjøen og privat parkeringsplass. Legg merke til at - til tross for nærhet til sjøen - ingen av rommene har havutsikt.

Sicilia, La Collina dei Nebrodi

Utsikten fra La Collina dei Nebrodi er så vakkert og unikt at det er verdt hele turen til Sicilia! Du bor midt i naturen, uten andre naboer enn gjestene på stedet. Hvis du er fascinert av naturens "støyende" stillhet - bortsett fra lyden av ku bjeller fra dyrene som ferdes i området, da har du funnet et lite paradis.

La Collina dei Nebrodi ligger på et utsiktspunkt 650 meter over havet og ca 5 km fra den sjarmerende byen San Marco d'Alunzio. Veien er smal og bratt, men det er asfaltert og i god stand og utsikten langs veien er helt uvurderlig. Huset ble ferdig renovert i 2007, etter at eierne hadde overtatt det som en ruin. Det er totalt 7 rom med 20 senger (og mer til hvis det er behov for det), velutstyrte og profesjonelle kjøkken, stor peis og enda større utendørs veranda med utsikt over bassenget og havet. Du kan velge om du vil lage maten selv eller om du vil pålegge eierfamilien å forberede måltidene. Her serverer de Nebrodi-fjellenes tradisjonelle retter som inkluderer antipasti, lammestek og hjemmelaget maccheroni med en ragu. Utvalget av viner er ikke store, men de som de har, er gode og svært rimelig i pris.

 
search map