En guide til Italias beste hideaways

Våre beste hideaways i Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Det italienske landskapet legger til en viss grad opp til å bli utforsket innenfra. Selv om det er deilig å være ved stranden eller feriere i en buldrende metropol så er vi ikke i tvil om at man får det beste av Italia på et av våre såkalte "hideaways", der du får en ekstra opplevelse, ikke bare av høy kvalitet, men også av å være midt i noe unikt - noe som du ikke deler med hele verden. 

Les videre nedenfor der vi anbefaler en rekke av våre beste hideaways i Italia. Felles for dem er at de er populære blant våre skandinaviske gjester, og alle gir inntrykk av å være noe helt spesielt.

Villas Costa d"Orlando på Sicilia

Hvis du ikke utbryter et aldri så lite "wow" når du ankommer Villas Costa d"Orlando så har du nok opplevd mer enn de fleste. En helt utrolig utsikt over havet med De Eoliske Øyer i det fjerne, og du blir innlosjert i din helt egen villa med privat basseng i fjellskråningen. Våre gjester er ikke i tvil om at dette er toppen av kransekaken når det kommer til italienske hideaways. 

Du bor også på nordkysten av dramatiske Sicilia, med kort avstand til vulkanen Etna og flere nasjonalparker. Fra Norge kan du fly til enten Palermo, Catania eller Trapani og nyte i en leiebil frem til Villa Costa d"Orlando. 

>> Les mer om Villa Costa d"Orlando her 

Residence Villa Sant"Alfonso på Amalfikysten

For storfamilien med barn finner du få steder så deilige som Residence Villa Sant"Alfonso. Her bor du i romslige leiligheter med en utrolig utsikt ned gjennom dalen og ut mot Middelhavet - en sann perle på Amalfikysten. Beliggenheten "oppe i bakkene" gir god luft på varme sommerdager, og den lille byen Scala ligger innenfor gangavstand. Hver leilighet har sin egen terrasse med nydelig utsikt og et stort basseng på deling.

Amalfikysten når enkelt fra flyplassen i Napoli, eller en av de to flyplassene i Roma. Lei en bil eller ta tog og buss helt frem til Scala. Ta en dag i Napoli, eller en tur opp på vulkanen Vesuv, eller se det legendariske, antikke Pompeii. 

>> Les mer om Residence Villa Sant"Alfonso her

Hotel Leopold i Cinque Terre

Som klistret til skråningen ligger Hotel Leopold og skuer ut over det asurblå havet utenfor det populære ferieområdet Cinque Terre i Liguria. I tillegg til panoramautsikt ved bassenget får du også en lang rekke små terrasser, som alle utnytter små fremspring og muligheter i terrenget. Sleng deg på solstolen i morgensolen, eller dra på utflukt i Cinque Terre hele dagen, før du returnerer til dette unike hideaway-et og dets hyggelige vertsfamilie. 

På andre siden av bakken finner du togstasjonen som gir deg gode muligheter til å komme deg rundt i Cinque Terre, eller inn til Pisa eller Genova på utflukt. 

>> Les mer om Hotel Leopold her

Antica Taverna Casagrande

Inne i bakkelandskapet i det sentrale Toscana finner du Antica Taverna Casagrande, som er så fylt med historie og sjarm at man nesten ikke skulle tro det var mulig. Antica Taverna Casagrande er historisk sett det som tilsvarer en norsk herregård, og man har gjort en stor innsats for å bevare kulturen på stedet, samtidig som man leverer en herlig opplevelse med høy komfort. 

Det er lett å ta toget inn til f.eks. Firenze, eller leie en bil og utforske dette vidunderlige området. Vil du heller tilbringe tiden din på selve Antica Taverna Casagrande er det basseng både inne og ute, velvære og fitness-område, og det arrangeres kurs i f.eks. keramikk og kunstmaling. Restauranten på stedet er dessuten ganske fremragende. 

>> Les mer om Antica Taverna Casagrande her

Residence Celeste ved Comosjøen

Blant våre norditalienske hideaways er Residence Celeste en perle som sjarmerer de fleste. For selv om feriemagneten Comosjøen i seg selv legger opp til svært mange flotte beliggenheter, har denne gamle villaen, med sine sjarmerende og unike leiligheter, likevel fått en av de aller beste. Du bor høyt hevet over innsjøen med en helt vidunderlig utsikt, men samtidig med gangavstand til alt du har bruk for. 

Herfra er det kort avstand til den sveitsiske grensen - og dermed overkommelig kjøretid til Norge - og kun 15 minutter til fergen over til fabelaktige Bellagio

Her kan du lese mer om Residence Celeste

Bestill en ferie i Italia på et av våre hideaways ovenfor til din sommerferie - eller kanskje en getaway på høsten. Ønsker du mer inspirasjon kan du benytte vår søkefunksjon der du kan peke ut et område og bruke forskjellige filtre til å finne akkurat det feriehuset du ønsker deg. Vi har et utvalg på over 1800 hoteller, feriehus og leilighetskomplekser, så det er garantert noe for enhver smak.

Tips: Hideaways i andre land

Hos vårt søsterselskap kan du finne mange lekre hideaways i andre land i Sør-Europa, som Frankrike, Spania, Hellas, Kroatia og Portugal. Du kan bestille opphold med eller uten fly, som foregår ved ruteselskaper og åpner for "skjeve" reisedatoer slik at du kan få det akkurat slik du vil ha det. Les mer om reise og hotelltyper du finner i programmet hos Hideaways og se alle reisemål og destinasjonene du kan reise til, se her: 
www.hideaways.no

God tur!

 
search map