Feriebolig i San Vito al Tagliamento i Friuli

Braida di Casa

 
Braida di Casa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Braida di Casa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til San Vito al Tagliamento her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Braida di Casa er en fredelig landsted hvor man kommer i riktig god stemning, til og med etter du har forlatt stedet. På den ene siden ligger den lille landsbyen Braida (og 1 ½ km til San Vito al Tagliamento), mens på den andre siden finner man vinmarkene. Det er ca. 40 km til Bibione og Caorle eller til den mindre kjente sandstranden Brussa.

Inne bak den murene fungerer Braida di Casa nesten som en hel liten landsby med flere bygninger. Svømmebassenget ligger blant eksotiske vekster, ranke vinranker og alle slags blomster, og innbyr på timelang avslapping og en svømmetur nå og da. Du vil også finne en paviljong dersom solens varme stråler skulle bli for mye av det gode.

Les mer om Braida di Casa

På stedet er det også en restaurant basert på lokale og nasjonale retter. Frokostrommet er koselige og blå i uttrykket med et fint stein gulv. Frokosten serveres som buffé. Ute på gårdsplassen er det et fint lite kapell, som dateres tilbake til 1700-tallet.

Som alle landsted med selvrespekt har Braida di Casa også noen hunder og katter - men hundene løper ikke fritt rundt, når det er gjester på stedet. Det er også gode (og gratis) parkeringsmuligheter.

Dobbeltrom
De åtte rommene er alle innredet forskjellig i en smakfull landlig stil. De har alle aircondition, minibar, telefon, LCD satelitt-TV, internett-tilkobling (plugg) og et stort bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Rommene ligger enten på bakkenivå, i 2. eller 3. etasje - og flere av dem har muligheten til en ekstra oppredning.
Suite
Suiten er i 3. etasje og er noe større enn de andre rommene. Den har aircondition, minibar, telefon, LCD satelitt-TV, internett-tilkobling (plugg) og et stort bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. I suiten er det en mulighet for en ekstra oppredning.

Sjul teksten
 
 
search map