Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette nye og intime feriestedet ligger i boligområdet mellom bydelene Sabbiadoro og rolige, grønne Pineta, ca. 1 km fra vannet og Lignanos sentrum (Sabbiadoro). Stedet er pent og velstelt. Da leilighetene ligger litt øde til er det en god idé å ha bil eller sykkel. Eventuelt er det mulig å hoppe på lokalbussen som tar deg fra ene siden av byen til andre.

Felles bassengområde

Det er snakk om 6 nydelige rekkehus, alle flott og elegant innredet. Eiendommen rommer bl.a. svømmebasseng (10 x 5 meter), tyverisikrede dører, aircondition, varme, satellitt-tv, safe, spisekjøkken med mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin, oppvaskmaskin, stort kjøleskap og balkong/terrasser med hagemøbler.

Fra Ville Rio er det ca. 1000 meter til havet og den langstrakte sandstranden, men hvis du velger å bli "hjemme" en dag er det fortsatt gode muligheter for å nyte avkjølende dukkerter da det er et deilig basseng (åpent fra midten av mai til midten av september) på stedet.

Les mer om Ville Rio

I Lignano finner du alt du behøver

Lignano er berømt for sin fine strand, men også for sitt gode utvalg. Her finner du nemlig alt du måtte behøve, klesbutikker i forskjellige prisklasser, barer og restauranter. Så dersom du ikke føler for å lage mat selv har du flere spisesteder å velge mellom, med nærmeste kun ca. 250 meter unna. Det er også supermarkeder her, og nærmeste ligger ca. 600 meter unna. Hvis du velger å ta bussen til byens sentrum finner du bussholdeplass ca. 150 meter fra Ville Rio.

Rekkehus med 8 soveplasser
Huset er fordelt på tre etasjer (kjeller, førsteetasje og andreetasje).
- Kjelleren består av en garasje med plass til 3 biler samt et hjørne med vaskemaskin.
- Førsteetasjen består av en romslig stue med spiseplass og to enkle sovesofaer, et kjøkken, et bad, to balkonger samt en inngjerdet hage med hagemøbler og en utendørs peis.
- Andreetasjen består av et soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger i hver, et bad med badekar og balkong.

Angående Wi-Fi (1 per leilighet) er dette av varianten "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig til å kunne streame eller downloade.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map