Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette nye og intime feriestedet ligger i boligområdet mellom bydelene Sabbiadoro og rolige, grønne Pineta, ca. 1 km fra vannet og Lignanos sentrum (Sabbiadoro). Stedet er pent og velstelt. Da leilighetene ligger litt øde til er det en god idé å ha bil eller sykkel. Eventuelt er det mulig å hoppe på lokalbussen som tar deg fra ene siden av byen til andre.

Felles bassengområde

Det er snakk om 6 nydelige rekkehus, alle flott og elegant innredet. Eiendommen rommer bl.a. svømmebasseng (10 x 5 meter), tyverisikrede dører, aircondition, varme, satellitt-tv, safe, spisekjøkken med mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin, oppvaskmaskin, stort kjøleskap og balkong/terrasser med hagemøbler.

Fra Ville Rio er det ca. 1000 meter til havet og den langstrakte sandstranden, men hvis du velger å bli "hjemme" en dag er det fortsatt gode muligheter for å nyte avkjølende dukkerter da det er et deilig basseng (åpent fra midten av mai til midten av september) på stedet.

Les mer om Ville Rio

I Lignano finner du alt du behøver

Lignano er berømt for sin fine strand, men også for sitt gode utvalg. Her finner du nemlig alt du måtte behøve, klesbutikker i forskjellige prisklasser, barer og restauranter. Så dersom du ikke føler for å lage mat selv har du flere spisesteder å velge mellom, med nærmeste kun ca. 250 meter unna. Det er også supermarkeder her, og nærmeste ligger ca. 600 meter unna. Hvis du velger å ta bussen til byens sentrum finner du bussholdeplass ca. 150 meter fra Ville Rio.

Rekkehus med 8 soveplasser
Huset er fordelt på tre etasjer (kjeller, førsteetasje og andreetasje).
- Kjelleren består av en garasje med plass til 3 biler samt et hjørne med vaskemaskin.
- Førsteetasjen består av en romslig stue med spiseplass og to enkle sovesofaer, et kjøkken, et bad, to balkonger samt en inngjerdet hage med hagemøbler og en utendørs peis.
- Andreetasjen består av et soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger i hver, et bad med badekar og balkong.

Angående Wi-Fi (1 per leilighet) er dette av varianten "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig til å kunne streame eller downloade.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Ville Rio

Les personlige anmeldelser av Ville Rio som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Ville Rio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Ville Rio

Bedømmelse av Ville Rio

Les mer

Bedømmelse av Ville Rio

Les mer

Bedømmelse av Ville Rio

Les mer

Bedømmelse av Ville Rio

Les mer

Bedømmelse av Ville Rio

Les mer

Magnus og fem andre fra Moelv i Norge boede på Ville Rio i Lignano fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Vi reiste 2 norske familier til Lignano og har hatt en meget fin ferie !
Leiligheten var stor og fin med god plass til 4 voksne og 2 barn. Vi ble imponert over utearealet som fulgte med, en deilig hage helt for oss selv med utepeis og det vi behøvde ! Bassenget og området der ble flittig brukt de dagene vi ikke gikk til stranden. Vi hadde det usjenert og trivelig der også, selv om vi delte denne plassen med de andre beboerne i huset. Bilene ble parkert og låst inn, og dette følte vi var trygt og greit. Selv om "våres" leilighet lå ut mot vegen, var ikke støy fra trafikken der alt for plagsom. Alt svarte til forventningene + litt til ! Det er ikke alltid som det står i brosjyrer, men her stemte dette :-) Et tips er å ha noen sykler lett tilgjengelig, det ble litt langt å gå til byen i varmen ! Selvfølgelig kunne man bruke bil, men det var ikke lett å finne ledig parkering. Så er det også godt å slippe å være avhengig av bil når man har ferie !
Det kunne kanskje ligget noe mer info i leiligheten om hvordan man finner de forskjellige "atraksjoner" i området ! Noen er interessert i å reise til Venezia, men går det f.eks. båt dit? Slike ting kan være greit å vite! Man må beregne ganske god tid til og fra Autostradaen, vi stod ganske lenge i kø både når vi kom til og reiste fra Lignano.
Vi takker for oss og kommer kanskje tilbake en annen gang :-)

Vennlig hilsen 6 glade nordmenn !

Les mer
 
search map