Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne nye bebyggelsen ligger i det pene og velholdte strøket Pineta i Lignano, og består av 6 trivelige rekkehus – alle er flott og elegant innredet. Vi anbefaler å ha bil eller sykkel når dere bor her da stranden og sentrum er omtrent en kilometer unna.

Nyt late dager sammen ved fellesbassenget eller i deres private og inngjerdede hage. Leilighetene er komfortable med aircondition, oppvarmingssystem, satelitt-tv, hårføner, kaffemaskin, garasjeanlegg og hagemøbler. Hopp i bilen eller på sykkelen og ta turen til stranden hvor dere kan boltre dere i de salte Adriaterhavs-bølgene. Benytt dere av de utallige underholdningsmulighetene langs strandpromenaden, og kjøl dere ned med en iskald gelato på en av kaféene etterpå. Tilbring dagen i badelandet og fornøyelsesparken som ligger vegg i vegg, og send far til golfbanen for å spille et par runder. Velg mellom å ta turen til en av de mange restaurantene i byen eller nyte et hjemmelaget måltid foran utendørspeisen i hagen deres.
NB: Området ligger nærmt en motorvei og det kan derfor høres bilstøy til tider.

Les mer om Ville Rio

Rekkehus med 8 soveplasser
Huset er fordelt på tre etasjer (kjeller, førsteetasje og andreetasje).
- Kjelleren består av en garasje med plass til 3 biler samt et hjørne med vaskemaskin.
- Førsteetasjen består av en romslig stue med spiseplass og to enkle sovesofaer, et kjøkken, et bad, to balkonger samt en inngjerdet hage med hagemøbler og en utendørs peis.
- Andreetasjen består av et soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger i hver, et bad med badekar og balkong.

Bestill rekkehus med egen hage

Gjør dere klare til å tilbringe solrike feriedager sammen i et komfortabelt rekkehus i badebyen Lignano. I rolige omgivelser kan dere kjenne skuldrene senke seg, og det er utallige underholdningsmuligheter dere kan benytte dere av med en liten biltur. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Anbefalinger for deg

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Populært i Friuli

search map