Feriebolig i Lignano i Friuli

Ville Rio

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette nye og intime feriestedet ligger i boligområdet mellom bydelene Sabbiadoro og rolige, grønne Pineta, ca. 1 km fra vannet og Lignanos sentrum (Sabbiadoro). Stedet er pent og velstelt. Da leilighetene ligger litt øde til er det en god idé å ha bil eller sykkel. Eventuelt er det mulig å hoppe på lokalbussen som tar deg fra ene siden av byen til andre.

Felles bassengområde

Det er snakk om 6 nydelige rekkehus, alle flott og elegant innredet. Eiendommen rommer bl.a. svømmebasseng (10 x 5 meter), tyverisikrede dører, aircondition, varme, satellitt-tv, safe, spisekjøkken med mikrobølgeovn, elektrisk kaffemaskin, oppvaskmaskin, stort kjøleskap og balkong/terrasser med hagemøbler.

Fra Ville Rio er det ca. 1000 meter til havet og den langstrakte sandstranden, men hvis du velger å bli "hjemme" en dag er det fortsatt gode muligheter for å nyte avkjølende dukkerter da det er et deilig basseng (åpent fra midten av mai til midten av september) på stedet.

Les mer om Ville Rio

I Lignano finner du alt du behøver

Lignano er berømt for sin fine strand, men også for sitt gode utvalg. Her finner du nemlig alt du måtte behøve, klesbutikker i forskjellige prisklasser, barer og restauranter. Så dersom du ikke føler for å lage mat selv har du flere spisesteder å velge mellom, med nærmeste kun ca. 250 meter unna. Det er også supermarkeder her, og nærmeste ligger ca. 600 meter unna. Hvis du velger å ta bussen til byens sentrum finner du bussholdeplass ca. 150 meter fra Ville Rio.

Rekkehus med 8 soveplasser
Huset er fordelt på tre etasjer (kjeller, førsteetasje og andreetasje).
- Kjelleren består av en garasje med plass til 3 biler samt et hjørne med vaskemaskin.
- Førsteetasjen består av en romslig stue med spiseplass og to enkle sovesofaer, et kjøkken, et bad, to balkonger samt en inngjerdet hage med hagemøbler og en utendørs peis.
- Andreetasjen består av et soverom med dobbeltseng, to soverom med to enkeltsenger i hver, et bad med badekar og balkong.

Angående Wi-Fi (1 per leilighet) er dette av varianten "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig til å kunne streame eller downloade.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Nautilus

Bibione, Veneto

Residence Evanike

Bibione, Veneto

Anbefalinger for deg

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Friuli

search map