Feriebolig i Lignano i Friuli

Villaggio Los Nidos

 
Villaggio Los Nidos er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villaggio Los Nidos er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er enkelte ting som er ekstra viktige i løpet av ferien, spesielt når hele familien skal være med og bestemme. Det kan for eksempel være beliggenhet, fasiliteter og aktiviteter som styrer valget.

Hvis du er på utkikk etter en hyggelig ferieby nær stranden der du har "alt og litt til" bør du kikke nærmere på Villaggio Los Nidos. Dessuten bor du også i byens sentrum, kalt Sabbiadoro (gyllen sand), noe som vil si at du er tett på byens store utvalg av fasiliteter.

Perfekt beliggenhet

Familiedrevne Villaggio Los Nidos ligger på et stort område i Lignanos sentrale del, Sabbiadoro - en beliggenhet som betyr kort gangavstand (ca. 450 meter) til den lange, deilige sandstranden og strandpromenaden. Du spaserer også raskt bort til Piazza Abbazia og Viale Venezia ca. 1000 meter unna, den lange gågaten som er smekkfull av trivelige butikker, kaféer og restauranter i ulike prisklasser. Når du bor på Le Rondini betaler du for strandservice på stedet. Bungalows Los Nidos og studioleilighetene har strandservice inkludert i prisen.

Men du behøver ikke å gå så langt for å få forfriskninger, for på Villaggio Los Nidos finner du en bar med terrasse der du i tillegg til gode drinker kan bestille lettere måltider som salater, pasta og lignende ved lunsjtider. Alternativt kan du dra "hjem" og nyte både lunsj og siesta på din private uteplass.

Les mer om Villaggio Los Nidos

Alltid noe moro å finne på

På Villaggop Los Nidos finner du et stort bassengområde der du både har en boblebad-del, solsenger, parasoll og et separat barnebasseng. I høysesongen kan du delta i vanngymnastikk og diverse vannleker, og for barna arrangeres det underholdning av ulike slag.

Når du kjenner du har solt deg nok for dagen behøver du ikke å dra langt for å ha det kjekt. På Villaggio Los Nidos er det nok av aktiviteter for hele familien, og du kan spille både fotball, tennis og strandvolleyball. Andre mosjonsmuligheter finner du i den lille utendørs-gymmen med et par treningsmaskiner.

De minste kan skaffe seg nye lekekamerater på de mange, små lekeplassene eller i lekerommet ved resepsjonen og solen skulle være for varm midt på dagen.

Flere fasiliteter på området

Som ekstra bekvemmeligheter finnes det også vaskemuligheter på området (benyttes mot betaling), og du kan leie sykkel på stedet etter tilgjengelighet. Du kan også leie tennisracketer, barneseng, barnestol og mye mer. Hver leilighet har en parkeringsplass hver på området, som ellers er bilfritt.

Velg den leiligheten som passer best for deg

Du kan velge blant ulike overnattingsmuligheter på Villaggo Los Nidos, deriblant bungalower (Los Nidos), leiligheter (Rondini) og leiligheter i hovedbygnignen (Aparthotel Albatros).

Alle bungalowene ligger på bakkeplan, mens leilighetene (Rondini) kan ligge i første-, andre- eller tredje etasje. Innredningen er enkel og rustikk med hvite steinvegger, fliser og treverk. Alle er utstyrte med kjøkkenkrok, kjøleskap/frys, aircondition, satelitt-tv, mikrobølgeovn, hårføner, Wi-Fi og safe. Italiensk kaffekoker (Mikka) kan lånes i resepsjonen etter tilgjengelighet.

Leilighetene i Aparthotel Albatros finnes i to ulike varianter. De er like, det eneste som skiller dem er at Superior har en nyere og mer moderne innredning med oppvaskmaskin. Det er også kun disse leilighetene (Aparthotel Classic og Aparthotel Superior) som har inkludert frokost. Hovedbygningen er på fire etasjer og har heis.

Les om leilighetene på Villaggio Los Nidos

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villaggio Los Nidos

Les personlige anmeldelser av Villaggio Los Nidos som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villaggio Los Nidos. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Villaggio Los Nidos

Bedømmelse av Villaggio Los Nidos

Les mer

Bedømmelse av Villaggio Los Nidos

Les mer

Perfekt beliggenhet nær stranden

God beliggenhet nær veldig fin strand. Rolig område, men fortsatt nært butikker og restauranter. Koselig bungalow. Tilgang til aktiviteter som tennis og fotball. Selvbetjent, men litt dårlig med kjøkkenutrustning.

Les mer

Fint familiested

Fin familie sted med det du trenger for en god ferie med barn. Veldig enkle bungalower og ikke så praktiske, men det fungerer. Gjestfrie og imøtekommende personale og utmerket bassengområdet. Stedet er helt OK for prisen.

Les mer
 
search map