Feriebolig i Lignano i Friuli

Sun Beach

 
Sun Beach er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Sun Beach er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette moderne leilighetskomplekset på 5 etasjer har en strandnær beliggenhet rett ved strandpromenaden. Du bor som sagt i hjertet av Lignanos sentrale bydel Sabbiadoro, der du finner en kilometerlang gågate med alt fra kaféer og restauranter til fine, små klesbutikker og butikker med diverse utvalg. I Lignano finner du noe for enhver smak, og både store og små vil trives her.

God beliggenhet

Det beste med Sun Beach, i tillegg til de fine og komfortable leilighetene, er beliggenheten. Du bor i byens mest sentrale del, Sabbiadoro, og kun et steinkast fra stranden. Det eneste du behøver å gjøre for å få kjenne sand mellom tærne er å krysse strandpromenaden like ved. Rett overfor deg ligger dessuten den berømte piren med sin hyggelige restaurant og bar.

Bak deg finner du sentrum med alle dets trivelige butikker av ulike slag, samt uteserveringer der du kan få noe godt både i glasset og på tallerkenen. Det kryr også av gode spisesteder i byen, for ikke å glemme barer og iskiosker.

Les mer om Sun Beach

Fine leiligheter med komfort

Leilighetene er fint innredet og romslige, men stilen er noe gammeldags. Det er heis i bygningen og alle leilighetene har gode fasiliteter som satellitt-tv, aircondition, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter og balkong med bord og stoler. Hver leilighet har egen parkeringsplass for én bil. Når det gjelder Wi-Fi (1 per leilighet) kan dette kategoriseres som "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig for å kunne streame eller downloade.

Leilighetene på Sun Beach

Toromsleilighet med 3/5 soveplasser (type B5)

består av stue med kjøkkenhjørne og to soveplasser i sovesofa, soverom med tre soveplasser, bad med toalett og dusj samt en pen, stor balkong med havutsikt.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (typeCX)

ligger i øverste etasje og består av stue med kjøkkenhjørne og to soveplasser i sovesofa, to soverom med to soveplasser hver, bad med toalett og dusj samt en pen, stor balkong med havutsikt.

Treromsleilighet med 6/8 soveplasser (type C8)

består av stue med kjøkkenhjørne og to soveplasser i sovesofa, soverom med tre senger, soverom med dobbelseng og enkeltseng, bad med toalett og dusj samt balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Sun Beach

Les personlige anmeldelser av Sun Beach som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Sun Beach. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 17 anmeldelser fra Sun Beach

Mer enn fornøyd

Min bedømmelse blir helt lik som i fjor, så det går fint å fortsatt bruke den igjen. Jeg er mer enn fornøyd.

Les mer

Bedømmelse av Sun Beach

Alt var perfekt :-)

Les mer

Bedømmelse av Sun Beach

Les mer

Bedømmelse av Sun Beach

Les mer

Bedømmelse av Sun Beach

Les mer

Bedømmelse av Sun Beach

Les mer
 
search map