Feriebolig i Lignano i Friuli

Residenza Verde

 
Residenza Verde er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Verde er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leilighetskomplekset ligger veldig sentralt, kun ca. 50 meter fra den gode sandstranden og i gangavstand fra restauranter, kafèer og butikker.

Viktig informasjon

Ved siden av boligen er et hotell hvor de bygger et gulv. Arbeidet forventes å vare på 15/6, og på dagtid.

La gjerne bilen stå

For deg som ankommer med bil, men som gjerne vil la den stå under ferien kan det være greit å vite at det er parkering på Residenza Berde. Og det går helt fint å la bilen stå da du herfra har gangavstand til det meste du måtte få bruk for i løpet av ferien. Den herlige stranden ligger ca. 1 minutts gange unna. Det er flere barer og restauranter i nærheten, så om du ikke føler for å lage mat selv en kveld er det bare å velge og vrake blant Lignanos fine utvalg. Det tar kun ca. 5 minutter (ca. 400 meter) å spasere til Via Tolmezzo der de fleste butikkene ligger.

Les mer om Residenza Verde

Nyrenoverte leiligheter

Leilighetene er nyrenoverte (2012-2014), luftige og romslige. De er alle utstyrte med satellitt-tv og aircondition. Kjøkkenet stiller med kjøleskap med fryseboks, induksjonskomfyr og elektrisk kaffemaskin. Det er dessuten Wi-Fi i alle leilighetene, men vi gjør oppmerksomme på at dette kategoriseres som "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig for å kunne streame eller laste ned. Alle leiligheter har møblert balkong og parkeringsplass.

Leilighetene på Residenza Verde

Toromsleilighet med 3 soveplasser (type B3)

består av en stue med kjøkkenhjørne og enkel sovesofa, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj. Leiligheten har også en møblert balkong.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type B4)

består av en stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, bad med toalett og dusj. Leiligheten har også en møblert balkong.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (type C)

består av en stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng, soverom med to enkeltsenger, bad med toalett og dusj. Leiligheten har også en møblert balkong.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (type CX m/ terrasset)

Disse er de nyeste leilighetene og de ligger i 6., 7. og 8. etasje. De består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med to enkeltsenger, og to bad med toalett og dusj. Leilighetenes sterke side er utgang til en bred, møblert balkong med utsikt over lagunen, samt bord og stoler slik at man kan spise utendørs. Disse leilighetene er dessuten utstyrt med aircondition, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residenza Verde

Les personlige anmeldelser av Residenza Verde som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residenza Verde. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 12 anmeldelser fra Residenza Verde

Helt perfekt leilighet

En virkelig flott leilighet. Perfekt beliggenhet.

Les mer

Bedømmelse av Residenza Verde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Verde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Verde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Verde

Les mer

Bedømmelse av Residenza Verde

Les mer
 
search map