Feriebolig i Lignano i Friuli

Residenza Edda

 
Residenza Edda er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residenza Edda er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Selv om du er sentralt plassert i nærheten av flere flotte uteserveringer og butikker, har du samtidig en rolig beliggenhet. Den vakre stranden ligger et steinkast unna, bak deg har du byens lille havn, Porto Lignano. Med andre ord, en god beliggenhet for deg som ønsker å bo sentralt.

Du er aldri langt unna et matsted

Selv om du bor i en fin leilighet med mulighet for selvhusholdning, kan det noen ganger være hyggelig å spise ute og slippe å lage mat. Fra Residenza Edda har du flere spisesteder å velge mellom ca.100-200 meter unna, samt barer. Dette betyr at du har et godt utvalg å velge mellom, mens du raskt og enkelt kan ta deg hjem. Allerede ved Via Udine begynner gågaten hvor den ene butikken avløser den andre og du kan finne alt mellom himmel og jord.

Les mer om Residenza Edda

... og heller ikke til sjøen

Ettersom Resdienza Edda ikke har svømmebasseng, er det veldig bekvemt og praktisk at det bare ligger et steinkast fra sjøen, nærmere bestemt ca. 100 meter. Det er bare ca. 400 meter til en såkalt "gratis strand". For deg som reiser med hund kan det være bra å vite at det er en hundestrand ca. 650 meter fra overnattingsstedet. For forfriskninger har du, som sagt, ikke lang vei hjem, alternativt kan du besøke isbaren og kiosken som ligger rett ved siden av stranden. Det er også en restaurant ved siden av stranden hvis du skulle, eller det er tid for en liten siesta.

Du bor med komfort

Huset ble bygget i år 15/16 og leilighetene er svært komfortable fordi de er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, mikro, oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk kaffemaskin, hårføner, elektriske persienner, kjøleskap med fryser, safe og sikkerhetsdør. I tillegg har leiligheten to balkonger. Hvis du velger å leie Wi-Fi, bør du vite at det er på forespørsel og "lett" varianten, som betyr at det ikke er nok til å streame eller laste ned.

Obs! Det hører en parkeringsplass til leiligheten, enten under huset eller ca. 800 meter unna (men ingen plass til minibusser).

Leilighetene på Residenza Edda

Leilighet m. 1 soverom og balkong

Stue med kjøkkenkrok og sovesofa for 2 personer, soverom med 2 senger, bad med dusj. Leiligheten kan ligge i 2-4 etasje og har 2 balkonger.

Sjul teksten
 
 
search map