Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Sky

 
Residence Sky er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Sky er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Sky ligger i et moderne bygg fra 2009 og leilighetene er preget av et fokus på komfort. Privat møblert balkong, heis, egen parkeringsplass, safe, aircondition og satelitt-tv er bare noe av det som gjør leilighetene til ideelle steder å tilbringe badeferien.

Ta med dere solkremen og gå de 80 meterne bort til vannkanten, hvor kilometer på kilometer med herlig sandstrand venter på dere. Nyt lunsjen på deres egen balkong etter å ha eksperimentert i kjøkkenkroken med lokale råvarer fra en av nærbutikkene – tallerkene slenger dere bare i oppvaskmaskinen før feriedagen fortsetter. Få en massasje på stranden, eller lei sykler og utforsk det frodige området. Avlegg dyrehagen et besøk hvor dere kan la dere fascinere av mektige rovdyr som løver, tigre og bjørner, samt sjarmeres i senk av marekattene og lemurene. Vandre langs den livlige gågaten som utgjør hjertet av Lignano og bestem dere for hvilke spennende restauranter dere vil tilbringe kvelden på.

Bestill deres ferieleilighet med privat balkong

Tilbring deres solrike feriedager i Lignano, og returner til en sval og behagelig leilighet – en oase midt i sentrum. Leilighetene stiller med alt dere trenger; vaskemaskin, hårføner, stor kjøleskap med separat frys, kaffemaskin og mye mer. Avslutt begivenhetsrike dager med telys og noe godt i glasset på deres egen private balkong. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Residence Sky

Leilighetene på Residence Sky

Treromsleilighet med 6/8 soveplasser (med balkong)

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok, spisebord og dobbel sovesofa, to soverom med tre soveplasser hver, et bad med dusj og balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Sky

Les personlige anmeldelser av Residence Sky som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Sky. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 14 anmeldelser fra Residence Sky

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer

Bedømmelse av Residence Sky

Les mer
 
search map