Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Shakespeare

 
Residence Shakespeare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Shakespeare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Shakespeare ligger i bydelen Riviera, ca. 500 meter fra den herlige sandstranden. Riviera er den bydelen som ligger lengst sør, nær marinaen og vannet som skiller Lignano fra nabobyen Bibione. For å komme deg til byens sentrum, Sabbiadoro, kan du enten sykle, ta lokalbussen eller kjøre med egen bil.

Spis ute eller bestill pizza

For å finne butikker og spisesteder behøver du ikke å dra så langt. Rett overfor Residence Shakespeare ligger det en restaurant/pizzeria. Og ca. 300 meter lengre opp langs Corso delle Nazione er det både isbar og tobakkskiosk. Et par hundre meter videre finner du en dagligvarehandel der du kan handle inn det mest nødvendigste om du ikke vil dra inn til en av byens større matbutikker.

Basseng og hageanlegg

Bygningen er oppusset og fremstår som pen, men en smule gammeldags. Leilighetene er enkelt innredet og til tross for at man har prøvd å oppdatere møblene, har man valgt å beholde de opprinnelige og ikke særlig spennende gulvflisene fra 70-tallet. Rett foran bygningen ut mot en mindre trafikkert vei er det et svømmebasseng (uten solstoler), hage og parkeringsplass på veien.

Les mer om Residence Shakespeare

Leilighetene

Leilighetene er fordelt på bygningens fire etasjer (det er heis tilgjengelig), og de har alle aircondition, tv, vanlig kaffetrakter og balkong. Hvis du velger å leie Wi-Fi gjør vi oppmerksomme at dette kun er tilgjengelig på forespørsel, og at det kategoriseres som "light", noe som innebærer at det ikke er tilstrekkelig til å kunne streame eller takle nedlastninger.

Leilighetene på Residence Shakespeare

Leilighet m. 1 soverom og balkong

Består av en stue med kjøkkenkrok, spisebord og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med toalett og dusj, og en balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Shakespeare

Les personlige anmeldelser av Residence Shakespeare som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Shakespeare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer

Bedømmelse av Residence Shakespeare

Les mer
 
search map