Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Rubin

 
Residence Rubin er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Rubin er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette velstelte leilighetskomplekset ligger i Lignano Riviera, kun 200 meter fra stranden, og er omgitt av andre feriehus og furutrær.

Nyt bassenget

I området finner du butikker og restauranter. Leilighetene ligger i et rolig og grønt område, og er fordelt på to bygninger som deler et stort, innhegnet bassengområde. I tillegg er det hage, nummererte parkeringsplasser og heis på stedet.

Les mer om Residence Rubin

Slapp av på din egen balkong

Leilighetene kan variere i innredning, men generelt er de enkelt og pent innredet. De har alle aircondition, møblert balkong, tv med italienske kanaler, elektrisk kaffemaskin og hårføner. Ønsker du å få tilgang til Wi-Fi kan det være greit å vite at det leies på forespørsel og er av varianten "light", som betyr at det ikke er tilstrekkelig for å kunne streame eller laste ned.

Leilighetene på Residence Rubin

Ettromsleilighet med 3 soveplasser (type G)

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok, dobbel sovesofa og enkel sovesofa, et bad med dusj, og egen balkong.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type H)

Leiligheten består av en mindre stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et bad med dusj, og egen balkong.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (type I)

Leiligheten består av en stue med en stor, nyere kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et smalt, lite soverom med køyeseng, et bad med dusj, og egen balkong.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Rubin

Les personlige anmeldelser av Residence Rubin som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Rubin. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Rubin

Bedømmelse av Residence Rubin

Les mer

Møyfrid og venner fra Hafrsfjord i Norge boede på Residence Rubin i Lignano fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vår lille gruppe på 3, kom til Lignano fra Venezia med buss. Byen ved kontoret til Agenzia virket livlig, men trygg. Kjekt å spise ute og shoppe. Avstanden mellom Lignano Sabbiadoro og Lignano Riviera var stor, men det gik greit med taxi. Vi likte oss på stranden, i Aquaparken og alle turene gatelangs i de tre bydelene. Leiligheten var fin, men vi bestiller nok aircondition neste gang. Det var et pluss at betaling på forhånd kunne være i norske kroner. Vi burde hatt et bedre kart over byen innen vi ankom Italia (tom bussjåføren hadde problemer). Hjemreise: Det var ikke enkelt å reise med buss fra Lignano til Marco Polo Airport pga biletter som måtte skaffes på forhånd, og skjeldne avganger. Vi reiser gjerne til Lignano flere ganger.

Les mer

Bedømmelse av Residence Rubin

Les mer

Bedømmelse av Residence Rubin

Les mer
 
search map