Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Rubin

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det velpleide leilighetskomplekset ligger i Lignano Riviera, kun 200 meter fra stranden og er omgitt av andre ferieboliger og pinjetrær. Parker leiebilen på kompleksets numererte parkeringsplass og hvil beina i heisen på vei opp til leiligheten deres.

Sleng håndklærne over solstolene ved bassenget og la bruningen begynne. Utforsk det fredelige strøket med butikker og restauranter og frodige, grønne områder. Boltre dere i havet og les en god bok under parasollen på stranden, en liten gåtur fra leiligheten. Tilbring dagen på den nærliggende golfbanen, og la barna fryde seg over løver, tigre, flodhester og andre spennende dyr i dyreparken. Besøk en av restaurantene i den livlige gågaten som utgjør Lignanos sentrum og la de italienske smakene overvelde dere.

Les mer om Residence Rubin

Bestill ferieleiligheten deres med bassengtilgang

Finn frem kortstokken på balkongen og kjenn hvordan skuldrene senker seg i bade-paradiset deres. Bo i pene og enkle ferieleiligheter med enkel innredning, aircondition, tv med italienske kanaler, hårføner, kaffemaskin og møblert balkong. Spør en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leilighetene på Residence Rubin

Ettromleilighet med 3 soveplasser (type G)

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok, dobbel- og enkel sovesofa og et bad med dusj, samt egen balkong.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type H)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbelseng og bad med dusj, samt egen balkong.

Treromsleilighet med 6 soveplasser (type I)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbelseng, et soverom med køyeseng, et bad med dusj, samt egen balkong.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Shakespeare

Lignano, Friuli

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Populært i Friuli

search map