Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Punta dell'Est

 
Residence Punta dell'Est er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Punta dell'Est er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Leilighetskomplekset Residence Punta dell'Est ligger rett ved stranden i Lignano Sabbiadoro.

Svøm i bassenget eller i havet

Om morgenen kan barna velge om de vil bade i bassenget eller gå den korte turen til stranden og bygge sandslott ved havet. Du bor tett på innkjøpsmuligheter så du kan slippe å ta med bil, eller parkere den i en privat garasje ca. 800 meter fra ferieleiligheten din.

Italiensk stemning i byen

Lignano er nok den byen nord for Venezia som er mest besøkt av de lokale. Du vil sikkert finne andre utlendinger, spesielt fra Østerrike, men ikke i like stort omfang som i f.eks. Bibione eller i Lido di Jesolo. Det kan ha sine ulemper på stranden, for italienske barn er ofte litt mer høyrøstede enn norske, men det har sine fordeler i byen, spesielt hvis du velger å spise ute en eller flere av dine kvelder på ferien.

Les mer om Residence Punta dell'Est

Ferieleiligheter med god plass og balkong med havutsikt

Det er heis og parkering på eiendommen, så du slipper å slepe kofferter og handleposer opp trappen i varmen. Leilighetene er moderne innredet og utstyrte med vaskemaskin, mikrobølgeovn, stort kjøleskap, kaffetrakter og satellitt-tv. Kommer du her på sommerens varmeste dager blir du nok takknemlig for airconditionen (benyttes mot betaling av tillegg på stedet). Hvis du ønsker tilgang til Wi-Fi på ferien må du huske å bestille dette hjemmefra. Du får en mobil router når du henter nøklene til leiligheten din.

Leilighetene på Residence Punta dell'Est

Treromsleilighet med balkong og havutsikt (7 personer)

Leilighetene består av en stue med dobbel sovesofa og spisekrok, et kjøkken med mikrobølgeovn, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et soverom med dobbeltseng, og et bad med toalett og dusjkabinett. Alle leilighetene har en stor balkong med havutsikt og en balkong på baksiden som vender mot veien.

Fireromsleilighet med balkong og havutsikt (10 personer)

Leilighetene består av en stue med dobbel sovesofa og spisekrok, et kjøkken med mikrobølgeovn, to soverom med tre soveplasser hver, et dobbeltrom, og to bad med et dusjkabinett hver. Alle leilighetene har en stor balkong med havutsikt.

Sjul teksten
 
 
search map