Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Feriesenteret ligger i rolige grønne omgivelser ved Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er det mulighet for å gå turer og for de minste er det store fine lekeplasser. Leilighetene ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra sentrum med innkjøpsmuligheter og restauranter.

54 leiligheter med egne P-plasser

Feriesenteret består av 3 bygninger på to etasjer med totalt 54 leiligheter. De er alle plassert rundt en felles hage med barnebasseng og svømmebasseng samt et område med solsenger. Det finnes dessuten en reservert parkeringsplass pr leilighet og felles vaskerom med vaskemaskiner. Det er et meget godt sted for barnefamilier, spesielt for at det er et inngjeret område.

Les mer om Residence Parco Hemingway

Leiligheter med fasiliteter

Leilighetene ble nyrenovert vinteren 2005, og er utstyrt med aircondition, satellitt-tv, mikrobølgeovn, safe, hårføner og norsk kaffetrakter.

Leilighetene på Residence Parco Hemingway

Toromsleilighet med 5 sengeplasser (type 5H)

Ligger på en liten forhøyning i første etasje og består av stue med kjøkkenkrok og spisekrok, dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og enkelseng, bad med toalett, dusj og balkong.

Toromsleilighet med 4 sengeplasser (type 2H)

Er fordelt på to etasjer. Nederste etasje har stue med kjøkkenkrok og spisekrok, samt dobbel sovesofa, bad med toalett, dusj og balkong. Øverste etasje (loftet) har soverom med to enkelsenger og bad med toalett, dusj og balkong.

Toromsleilighet med 5 sengeplasser (type H5)

Ligger fordelt på to etasjer med inngang i første etasje og består av stue med kjøkkenkrok og spisekrok, dobbel sovesofa, bad med toalett og dusj. En trapp fører ned til underetasjen, hvor det er soverom med dobbelseng og enkelseng. Leiligheten har dessuten en balkong.

Treromsleilighet med 7 sengeplasser (type I7)

Er fordelt på to etasjer. Nederste etasje består av stue med kjøkkenkrok og spisekrok, samt dobbel sovesofa, soverom med dobbelseng og enkelseng, bad med toalett, dusj og balkong. Øverste etasje (loftet) har soverom med to enkelsenger og bad med toalett og dusj. I noen av leilighetene er det også balkong på denne etasjen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Appartamenti Leopardi

Bibione, Veneto

Anbefalinger for deg

Hotel Leopold

Moneglia, Liguria

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Residence Loano 2

Loano, Liguria

search map