Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Parco Hemingway ligger i grønne omgivelser rett overfor Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er det gode muligheter for å gå turer og de minste kan boltre seg på den store, fine lekeplassen, med mindre de heller vil bade i bassenget på feriesenteret. Leilighetene ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra sentrum med innkjøpsmuligheter og restauranter.

Herlig hage med basseng

Leilighetene er fordelt på tre toetasjersbygninger, med totalt 54 utleieleiligheter. De er alle plassert rundt en felles hage med barnebasseng og svømmebasseng samt et område med solsenger. Det er dessuten én reservert parkeringsplass per leilighet og felles vaskerom med vaskemaskiner (i kjelleren under bygning A). Stedet er ypperlig egnet for barnefamilier med inngjerdet basseng og nærhet til parken.

Les mer om Residence Parco Hemingway

Varierte feriedager

Lignano er kjent for sin fine, lange sandstrand, sine aktiviteter og sitt hyggelige sentrum, og her får du et stort utvalg, da det kryr av barer, restauranter og butikker av ulike slag. Det er også tivoli, marked, dyrehage og junior-park i byen. Du kan komme deg frem enten med egen bil, lokalbuss, sykkel eller til fots.

Hyggelige leiligheter med aircondition

Leilighetene ble renovert vinteren 2005 og har alle blitt utstyrt med aircondition, satellitt-tv, mikrobølgeovn, safe, hårføner og kaffetrakter, samt møblert terrasse eller balkong. Wi-Fi er tilgjengelig (1 per leilighet), men det kan kategoriseres som "light", dvs. at det ikke er tilstrekkelig for å kunne streame eller store nedlastinger.

Leilighetene på Residence Parco Hemingway

Toromsleilighet med 5 sengeplasser (type 5H)

Ligger i en forhøyet første etasje og består av en stue med kjøkkenkrok, spisekrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et bad med toalett og dusj, og en terrasse.

Toromsleilighet med 4 sengeplasser (type 2H)

Er fordelt på to etasjer. Nederste etasje har stue med kjøkkenkrok, spisekrok og dobbel sovesofa, et bad med toalett og dusj, og en balkong. Øverste etasje (loftet) har et soverom med to enkeltsenger, et bad med toalett og dusj, og en balkong.

Toromsleilighet med 5 sengeplasser (type H5)

Er fordelt på to etasjer med inngang i første etasje, og består av en stue med kjøkkenkrok, spisekrok og dobbel sovesofa, og et bad med toalett og dusj. En trapp fører ned til underetasjen (forsenket første etasje), hvor det er et soverom med dobbeltseng og enkeltseng. Leiligheten har dessuten en balkong.

Treromsleilighet med 7 sengeplasser (type I7)

Er fordelt på to etasjer. Nederste etasje består av en stue med kjøkkenkrok, spisekrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et bad med toalett og dusj, og en balkong. Øverste etasje (loftet) har et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. I noen av leilighetene er det også balkong i denne etasjen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Villaggio Sole B

Bibione, Veneto

Ville Rio

Lignano, Friuli

Anbefalinger for deg

Hotel Leopold

Moneglia, Liguria

Residence Borgo Verde

Imperia, Liguria

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Friuli

search map