Feriebolig i Lignano i Friuli

Residence Parco Hemingway

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Parco Hemingway ligger i grønne omgivelser rett overfor Hemingway-parken i Lignano Pineta. I parken er det gode muligheter for å gå turer og de minste kan boltre seg på den store, fine lekeplassen, med mindre de heller vil bade i bassenget på feriesenteret. Leilighetene ligger 800 meter fra sandstranden og ikke langt fra sentrum med innkjøpsmuligheter og restauranter.

Herlig hage med basseng

Leilighetene er fordelt på tre toetasjersbygninger, med totalt 54 utleieleiligheter. De er alle plassert rundt en felles hage med barnebasseng og svømmebasseng samt et område med solsenger. Det er dessuten én reservert parkeringsplass per leilighet og felles vaskerom med vaskemaskiner (i kjelleren under bygning A). Stedet er ypperlig egnet for barnefamilier med inngjerdet basseng og nærhet til parken.

Les mer om Residence Parco Hemingway

Varierte feriedager

Lignano er kjent for sin fine, lange sandstrand, sine aktiviteter og sitt hyggelige sentrum, og her får du et stort utvalg, da det kryr av barer, restauranter og butikker av ulike slag. Det er også tivoli, marked, dyrehage og junior-park i byen. Du kan komme deg frem enten med egen bil, lokalbuss, sykkel eller til fots.

Hyggelige leiligheter med aircondition

Leilighetene ble renovert vinteren 2005 og har alle blitt utstyrt med aircondition, satellitt-tv, mikrobølgeovn, safe, hårføner og kaffetrakter, samt møblert terrasse eller balkong. Wi-Fi er tilgjengelig (1 per leilighet), men det kan kategoriseres som "light", dvs. at det ikke er tilstrekkelig for å kunne streame eller store nedlastinger.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Parco Hemingway

Les personlige anmeldelser av Residence Parco Hemingway som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Parco Hemingway. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 35 anmeldelser fra Residence Parco Hemingway

Super leilighet :)

Virkelig god` mottakelse på kontoret. Det er ingen tvil om at leiligheten er gjort ren, det lukter deiligt. Hvis det er ting som ikke er ok, er en henvendelse til kontoret eller vaktmesteren, så blir det ordnet.

Les mer

Virkelig herlig sted.

Det er nå tredje gang vi besøker samme sted og har allerede reservert for 2018, det sier vel alt :-)
Internettforbindelsen er det eneste vi har kritisert av. 2015 og 2016 virket det, men ikke i 2017.

Les mer

Bedømmelse av Residence Parco Hemingway

Les mer

Bedømmelse av Residence Parco Hemingway

Les mer

Bedømmelse av Residence Parco Hemingway

Les mer

Bedømmelse av Residence Parco Hemingway

Les mer
 
search map