Feriebolig i Lignano i Friuli

Marina Porto

 
Marina Porto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Marina Porto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Marina Porto ligger rett ved siden av lystbåthavnen i Lignano Sabbiadoro, cirka 500 meter fra stranden og kun 300 meter fra sentrum, og har et eget basseng (ingen solstoler). Parker leiebilen på den numererte parkeringsplassen utenfor det sjarmerende leilighetskomplekset, og ta heisen opp til deres egen, selvbetjente ferieleilighet.

Rask med dere luftmadrassen og tilbring dagen på den deilige sandstranden i Lignano, hvor flere aktiviteter og underholdningsmuligheter lokker langs den langstrakte strandpromenaden. Spis en pizza på en av de mange spisestedene i området før dere leier en pedalbåt og kommer dere lengre ut i de salte bølgene. Tilbring dagen ved bassenget og nyt et bedre måltid på en av de flotte sjømatsrestaurantene ved Marina Porto. Dra på utflukter til badelandet, og la barna storkose seg i bølgebassenget. Avslutt spennende dager med noe godt i glasset og tente telys ute på balkongen.

Bestill basseng- og strandferien deres

Hør badeferien kalle med perfekt beliggende leiligheter som stiller med både basseng og strand i et frodig og tilbaketrukket område av byen. Ta en kjapp spasertur og ta del i det livlige bylivet Lignano sentrum har å by på. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Marina Porto

Leilighetene på Marina Porto

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type H)

Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok og en dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Alle leilighetene har balkong.

Sjul teksten
 
 
search map