Feriebolig i Lignano i Friuli

Casa Bellarosa

 
Casa Bellarosa er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Bellarosa er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne fire-etasjersbygningen fra 2013 ligger midt i Lignano Sabbiadoro, og kan skryte av å kun ligge ca. 90 meter fra havet. Her bor du med butikker, spisesteder og kaféer innenfor kort avstand i moderne leiligheter med privat altan.

Det beste er beliggenheten

Casa Bellarosa har ikke basseng, så dette er stedet for deg som foretrekker å ha sand mellom tærne og setter pris på avkjølende dukkerter i havet da det tross alt kun er ca. 90 meter til stranden. Den sentrale beliggenheten gjør at du lett kan komme deg til den sentrale bydelen, Sabbiadoro, der du innenfor gangavstand finner butikker, restauranter og kaféer.

Leiligheter med mange fasiliteter

Leilighetene bærer preg av våre dagers krav til komfort, for de er alle utstyrte med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, stort kjøleskap med fryser, satellitt-tv, kaffemaskin og elektriske persienner. Bygningen har heis og privat parkeringsplass.
Angående Wi-Fi (1 per leilighet) kan det kategoriseres som "light", noe som vil si at det ikke er tilstrekkelig til å streame eller større nedlastninger.

Les mer om Casa Bellarosa

Leilighetene på Casa Bellarosa

Treromsleilighet med 5/7 soveplasser (type C7 PT/1)

Leilighetene ligger i én etasje (første- eller andre-) og består av en gang, en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusjkabinett og toalett. Leilighetene har privat balkong med bord og stoler.

Treromsleilighet med 5/7 soveplasser (type C7/2)

Leilighetene ligger på to etasjer og består av (nede) en gang, en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, samt et bad med dusj og toalett. Det er også utgang til en privat balkong med bord og stoler. I etasjen over er det et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Villini Oasi

Lido di Jesolo, Veneto

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Friuli

search map