Feriebolig i Lignano i Friuli

Casa Bellarosa

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Denne fire-etasjersbygningen fra 2013 ligger midt i Lignano Sabbiadoro, og kan skryte av å kun være 90 meter unna vannkanten – et perfekt utgangspunkt for badeferien deres. Bo i moderne leiligheter med privat balkong, og med butikker, restauranter og kaféer rett rundt hjørnet.

Nyt feriedagene på den brede sandstranden og vit at hvis dere trenger noe fra leiligheten er den kun en kort gåtur unna. Slapp av i solrike omgivelser, og ta pause fra varmen i en sval og komfortabel leilighet. Spis lunsj på deres egne, private balkong etter å ha eksperimentert på kjøkkenet med lokale råvarer fra nærbutikken. Vandre langs strandpromenaden og velg blant flere forskjellige underholdningstilbud til både store og små. Lei sykler og utforsk området før dere tar et avkjølende bad i Adriaterhavet. Parker leiebilen på den private parkeringen etter en spennende dag med utflukter, og finn en restaurant rundt hjørnet som fikser middag til dere.

Bestill deres behagelige ferieleilighet ved stranden

La nedtellingen til den perfekte badeferien i Lignano begynne ved å bestille ferieleiligheten deres i dag. Kjenn skuldrene senke seg i leiligheter preget av et fokus på komfort; utstyrte med aircondition, oppvaskmaskin, vaskemaskin, stort kjøleskap med fryser, heis, satelitt-tv, kaffemaskin, egen balkong og elektriske persienner. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Casa Bellarosa

Leilighetene på Casa Bellarosa

Treromsleilighet med 5/7 soveplasser (type C7 PT/1)

Leilighetene ligger i én etasje (første- eller andre-) og består av en gang, en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusjkabinett og toalett. Leilighetene har privat balkong med bord og stoler.

Treromsleilighet med 5/7 soveplasser (type C7/2)

Leilighetene ligger på to etasjer og består av (nede) en gang, en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, samt et bad med dusj og toalett. Det er også utgang til en privat balkong med bord og stoler. I etasjen over er det et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, et soverom med to enkeltsenger og et bad med dusj og toalett.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger for deg

Bio-Appartamenti Mare

Lignano, Friuli

Sun Beach

Lignano, Friuli

Residence Rubin

Lignano, Friuli

Populært i Friuli

search map