Feriebolig i Lignano i Friuli

Blu Residence

 
Blu Residence er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Blu Residence er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Blu Residence er et flott leilighetskompleks rett ved vannkanten i Lignano Sabbiadoro, omgitt av butikker, restauranter og kaféer. Sandstrendene er brede og fine, og den 4 km lange gågaten har mye å by på som kan underholde store og små. I leilighetskomplekset er det heis, hage og garasje.

Bo i Sabbiadoro-bydelen

Den livlige badebyen Lignano er oppdelt i forskjellige bydeler med Sabbiadoro som den mest sentrale. Så i tillegg til at du bor like ved den herlige, lange stranden og kjapt kan gå opp i leiligheten og nyte en hjemmelaget lunsj eller ta en liten siesta, så kan du fritt benytte deg av byens tilbud. I Lignano finner du alt du måtte ønske deg, både når det gjelder deilige restauranter og rikholdige shoppingmuligheter. Barna trives også godt i Lignano da det er store grøntområder de kan boltre seg på, for ikke å glemme et tivoli, dyrehage og Parco Junior (som også ligger tett på Blu Residence).

Les mer om Blu Residence

Bekvemt med oppvask- og vaskemaskin

Leilighetene er eldre, men med nyere innredning og gode fasiliteter som aircondition, vaskemaskin, oppvaskmaskin, satellitt-tv, elektrisk kaffemaskin og romslig balkong med havutsikt.
Hvis du velger å leie Wi-Fi gjør vi oppmerksomme på at det er tilgjengelig på forespørsel, og at det kategoriseres som "light", altså at det ikke er tilstrekkelig til å kunne streame eller større nedlastninger.

Leilighetene på Blu Residence

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type CX)

Leiligheten er pent innredet og består av en stue med dobbel sovesofa, et separat kjøkken, to soverom med dobbeltsenger og to bad, begge med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map