Feriebolig i Lignano i Friuli

Blu Residence

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Blu Residence er et flott leilighetskompleks rett ved vannkanten i Lignano Sabbiadoro, omgitt av butikker, restauranter og kaféer. Sandstrendene er brede og fine, og den 4 km lange gågaten har mye å by på som kan underholde store og små.

Slapp av i byggets toppetasje i den komfortable leiligheten eller på deres egne, private balkong. Eksperimenter på kjøkkenet med lokale råvarer anskaffet fra en av nærbutikkene, og innta et herremåltid al fresco med den flotte havutsikten i bakgrunnen. Leilighetene er nyrenoverte og stiller med gode fasiliteter som heis, aircondition, vaskemaskin, oppvaskmaskin, satelitt-tv, elektrisk kaffemaskin og en romslig balkong med havutsikt. Parker leiebilen i garasjen og start en badminton-turnering i den tilhørende hagen.

Bestill ferieleiligheten deres på stranden

Nyt late dager på Lignanos deilige sandstrand, returner til en sval og romslig leilighet og gjør dere klare til gastronomiske opplevelser på en av restaurantene i området, eller tilbring en koselig kveld sammen på balkongen. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Les mer om Blu Residence

Leilighetene på Blu Residence

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type C)

Leiligheten er pent innredet og består av en stue med dobbel sovesofa, kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med køyesenger og et bad med toalett og dusj.

Treromsleilighet med 4/6 soveplasser (type CX)

Leiligheten er pent innredet og består av en stue med dobbel sovesofa, et separat kjøkken, to soverom med dobbeltsenger og to bad, begge med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Sun Beach

Lignano, Friuli

Villaggio Los Nidos

Lignano, Friuli

Residenza Verde

Lignano, Friuli

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Rubin

Lignano, Friuli

Residenza Verde

Lignano, Friuli

Populært i Friuli

search map