Feriebolig i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Det lille leilighetskomplekset ble ferdigbygget i 2012 og har 10 leiligheter. Her har de valgt å bygge etter økologiske prinsipper om å gjøre bruk av naturlige energikilder, sammen med nåtidens teknologi. Beliggenheten er i Lignano Sabbiadoros sentrum med ca. 50 m til den deilige sandstranden og kun et steinkast fra den livlige gågaten, som man også kan høre og se fra terrassene.

Økologiske leiligheter
De er alle fint innredet og har satelitt-tv, aircondition og varmeanlegg, oppbevaringsboks, kjøkken med mikrobølgovn og oppvaskmaskin samt et stort kjøleskap og elektrisk kaffemaskin, elektriske persienner og bad med hårføner. Hver leilighet har vaskemaskin og 2 parkeringsplasser ca. 100 meter fra bygningen. Det er dessuten heis i bygningen.

Les mer om Bio-Appartamenti Mare

Leilighetene på Bio-Appartamenti Mare

Treromsleilighet med 5/7 soveplasser (type C, første etasje uten terrasse)

Denne leiligheten ligger i første etasje og har stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa (best til barn under 12 år), soverom med dobbelseng, soverom med tre enkeltsenger eller dobbelseng samt enkelseng og bad med toalett og dusj. Denne leiligheten har ikke terrasse

Treromsleilighet med 6/8 soveplasser (type C8 med stor balkong)

Leiligheten har en stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa (best til barn under 12 år), to soverom med tre soveplasser hver (enten tre enkeltsenger eller dobbelseng samt enkeltseng) og bad med toalett og dusj. Fra stuen er det utgang til en romslig møblert balkong med hagebord og stoler.

Treromsleilighet med 6/8 soveplasser (type C8X med terrasse og havutsikt)

Leiligheten ligger i øverste etasje og har utgang til terrasse med havutsikt hvor det er hagebord og stoler. Den har stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa (best til barn under 12 år), tre soverom med to soveplasser hver (enten med to enkeltsenger eller dobbelseng) og to bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Punta dell'Est

Lignano, Friuli

Casa Bellarosa

Lignano, Friuli

Appartamenti Fiore

Lignano, Friuli

Anbefalinger for deg

Sun Beach

Lignano, Friuli

Ville Rio

Lignano, Friuli

Residence Rubin

Lignano, Friuli

Populært i Friuli

search map