Feriebolig i Lignano i Friuli

Bio-Appartamenti Mare

 
Bio-Appartamenti Mare er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Bio-Appartamenti Mare er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lignano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det lille leilighetskomplekset ble ferdigbygget i 2012. Her har de valgt å bygge etter økologiske prinsipper om å gjøre bruk av naturlige energikilder, sammen med nåtidens teknologi. Beliggenheten er i Lignano Sabbiadoros sentrum med ca. 150 m til den deilige sandstranden og kun et steinkast fra den livlige gågaten, som man også kan høre og se fra terrassene. Dette er et utmerket valg for moro og glade ferierende. Her bor du i nærheten av både bading og shopping.

La bilen stå

Hvis du kommer med bil, kan det være bra å vite at hver leilighet har tilgang til 1 parkeringsplass ca. 100 meter fra bygningen. Velger du å bo på Bio-Appartamenti Mare, kan du forlate bilen og ta deg enten til fots, på sykkel eller med lokale busser.

Økologiske leiligheter
Det er bare 10 leiligheter, som alle benytter seg av naturlige energikilder sammen med dagens teknologi. De er alle pent innredet og utstyrt med aircondition, oppvarming, satellitt-TV, oppbevaringsboks, kjøkken med mikrobølgeovn, kjøleskap, kokeplater, kaffemaskin og oppvaskmaskin. De har også et bad med vaskemaskin og hårføner. Når det gjelder Wi-Fi (1 per leilighet), er det av varianten "light", som betyr at det ikke er nok til å kunne streame eller laste ned.

Les mer om Bio-Appartamenti Mare

Leiligheten på Bio-Appartamenti Mare

Leilighet med 2 soverom med havutsikt og terrasse

Leilighetene ligger i øverste etasje og består av stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa (best for barn under 12 år), to soverom med tre senger hver (enten tre enkeltsenger eller dobbeltseng og enkeltseng) samt bad med toalett og dusj. Fra stuen har du tilgang til en privat terrasse med hagemøbler og havutsikt.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Bio-Appartamenti Mare

Les personlige anmeldelser av Bio-Appartamenti Mare som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Bio-Appartamenti Mare. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Bio-Appartamenti Mare

Veldig flott ferie

Leiligheten er godt utstyrt. Moderne og lys. Kjøkkenet har alt du trenger til 8 personer. Stort kjøleskap og oppvaskmaskinen fungerer fint.
Vi var veldig fornøyd med stranden. Du kan også kjøpe parasoller og solsenger, det har ikke vi brukt, fordi noen få meter lenger borte er en gratis strand hvor du kan sette dine egne skjermer. Om natten er det litt bråkete på gaten, vi likte det, men litt forstyrrende. Barn sov tungt og vi likte den levende musikken fra balkongen! Vi var veldig fornøyde med servicen.
Vi vurderer å bestille denne leiligheten til neste år!
Takk for flott ferie. ...

Les mer

Bedømmelse av Bio-Appartamenti Mare

Les mer

God beliggenhet

God beliggenhet. Steinkast fra stranden og den flotte strandbyen. Selv om miljøet i byen og perfekt, å ha tenårene med.

Les mer

Bedømmelse av Bio-Appartamenti Mare

Les mer
 
search map