Feriebolig i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Prosjekt over det nye bassenget som vil stå klart sommeren 2016 Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamenti Fiore ligger i Lignano Sabbiadoro, kun 150 meter fra vannkanten og i enden av den kilometerlange gågaten i sentrum av byen. Nærmeste nabo er en av de bedre, autentiske restaurantene i området der dere finner både pizzaer og andre klassiske italienske retter på menyen.

Utforsk nærområdet

Nyt en forfriskende gelato mens dere går gatelangs og opplever det autentiske italienske ferielivet. Ta en dagstur til badelandet og fornøyelsesparken/akvariumet og se barna fryde seg over vannsklier, undersjøiske skapninger og karuseller. Lei en pedalbåt og bad i de friske Adriaterhavsbølgene. Strandpromenaden er stappfull av underholdningsmuligheter. Slapp også av på en solstol med friske vannmeloner og senkede skuldre, før dere på ettermiddagen returnerer til leiligheten og gjør dere klare til en kveld sammen – enten det er på en trivelig restaurant eller med kortstokken på balkongen.

Ta en dukkert i det deilige bassenget

Ved Appartamenti Fiore finner du fra sommeren 2016 av også et bassengområde med tilhørende soldekk. Det ligger ca. 20 trappetrinn over bakkeplan og er kun tilgjengelig via trappen. Bassenget er 7 x 3 meter stort med en dybde på 1,20 meyer. I tillegg til de tre vannmassasjeområdene i bassenget er det et lite fossefall som er perfekt for litt vannmassasje av cercicalis (rygghvirvlene ved nakken).

Les mer om Appartamenti Fiore

NB: I 2014 var naboeiendommen et byggeområde, men det foregår ikke noe arbeid der for tiden så det kommer ikke plagsom støy derfra.

Bestill deres balkongprydede ferieleilighet

La nedtellingen til ferien begynne, og bestill deres moderne og innbydende ferieleilighet. Leilighetene er av god standard og har alt dere måtte trenge av moderne komfort som: wi-fi, satelitt-tv, hårføner, aircondition, oppvaskmaskin, kaffemaskin, egen balkong, safe og heis, samt parkeringsplasser lett tilgjengelige for leiebilen. Kom dere opp i høyden da leilighetene ligger i andre etasje og oppover. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her!

Leilighetene på Appartamenti Fiore

Toromsleilighet med 5 soveplasser (type B5)

Leiligheten består av en romslig stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med tre senger, flott bad med toalett og dusj samt en stor balkong med bord og stoler.

Treromsleilighet med 7 soveplasser (type C7)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og dobbel sovesofa, et soverom med dobbeltseng, et soverom med tre senger, flott bad med toalett og dusj samt grei balkong med bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Residence El Palmar

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger for deg

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Friuli

search map