Feriebolig i Lignano i Friuli

Appartamenti Fiore

Prosjekt over det nye bassenget som vil stå klart sommeren 2016 Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet Eksempel på treromsleilighet
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Appartamenti Fiore ligger i Lignano Sabbiadoro, kun 150 meter fra vannkanten og i enden av den kilometerlange gågaten i sentrum av byen.

Utforsk nærområdet

Leilighetene ligger over et stort butikklokale der det i skrivende stund (2014) er en klesbutikk. Nærmeste nabo er en av de bedre autentiske restaurantene i områder, med både pizzaer og klassiske, italienske retter på menyen.

Ta en dukkert i det deilige bassenget

Ved Appartamenti Fiore finner du også et splitter nytt bassengområde (2016) med tilhørende solterrasse. Det ligger ca. 20 trappetrinn over bakkeplan og er kun tilgjengelig via trappen. Bassenget er 7 x 3 meter stort med en dybde på 1,20 meter. I tillegg til de tre vannmassasjeområdene i bassenget er det et lite fossefall som er perfekt for litt vannmassasje av cercicalis (ryggvirvlene ved nakken).

Les mer om Appartamenti Fiore

Leilighetene

Leilighetene ligger i andre etasje og oppover. De er moderne og har alle Wi-Fi, satellitt-tv, hårføner, aircondition, oppvaskmaskin, kaffemaskin, safe, heis og parkeringsplass. Parkeringsplassen ligger rett bak bygningen eller ca. 200 meter unna.

Angående Wi-Fi (1 per leilighet) kan det kategoriseres som "light", noe som betyr at det ikke er tilstrekkelig for å streame eller store nedlastninger.

NB: I 2014 var naboeiendommen et byggeområde som dessverre står urørt på et ikke særlig sjarmerende tidspunkt i byggeprosessen. Men det er i det minste ikke arbeidsstøy derfra da byggingen som sagt er satt på vent.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Appartamenti Fiore

Les personlige anmeldelser av Appartamenti Fiore som ligger i Friuli. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Appartamenti Fiore. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Appartamenti Fiore

Bedømmelse av Appartamenti Fiore

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Fiore

Veldig god leilighet

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Fiore

Les mer

Bedømmelse av Appartamenti Fiore

Les mer
 
search map