Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Halvøya Lignano ligger på den nordligste delen av Adriaterhavet, mellom Trieste og Venezia (nærmeste flyplass ligger ca 100 km øst for byen, og nærmeste togstasjon ligger i Latisana, ca 20 km utenfor byen). Dere kan derfra komme dere til Lignano med de offentlige bussene som går hele dagen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Brede sandstrender

Lignano er kjent for sine flotte og brede strender med fin sand, samt pinjeskogen som omkranser byen. Byen består av 3 sammenhengende områder: Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Sabbiadoro er den delen av byen med mest liv og hvor den 4 kilometer lange gågaten befinner seg.

Les mer om Lignano

Et vidt spekter av underholdningsmuligheter

I Lignano er det gode sykkelforhold, og det er lagt opp lange og fine sykkelruter i området. Byen har moderne fasiliteter, er avslappende og familievennlig. Her finner dere mange aktiviteter for barn, som lekeplass, vannland, tivoli, dyrehage med mer enn 1000 dyr, og det er muligheter for andre sportsgrener som ridning, tennis, golf og mye mer.

Klare for å bastille ferieovernattingene deres i Lignano?

Bruk søkemotoren på toppen av siden til å navigere dere gjennom vårt håndplukkede utvalg av ferieovernattinger i Lignano – velg blant selvbetjente ferieleiligheter og hoteller med flotte beliggenheter i badebyen. Spør en av våre erfarne reiseeksperter som med over 15 års erfaring innen reise i Italia mer enn gjerne stiller med tips og råd. Ta kontakt ved enten å sende oss en email, bruke chatalternativet til venstre på siden eller ringe oss på nummeret til høyre på siden. Vi er her for å sørge for at ferien deres i Lignano blir så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Sjul teksten
 
 
search map