Agriturismo i Faedis i Friuli

Agriturismo l'Uva e le Stelle

Terrassen til leilighet Casa Sassi Spa-avdelingen Spa-avdelingen Leilighet Casa Sassi Leilighet Amplius Leilighet Casa Sassi Leilighet Eoos
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Comeli-familien tar deg i mot med åpne armer og forteller stolt om deres gamle vintradisjoner. Her produserer de nemlig både rødviner, hvitviner, dessertviner og olivenolje og man kan bestille vinsmaking og omvisning i gårdens produksjonsavdelingt, som lever opp til alle tenkelige krav om moderne teknologi. Her vil du føle deg mer enn velkommen.

Spis godt og la deg fascinere av lokalområdet

Men ingen vin uten god mat, familien Cornellis restaurant Trattoria Chiosco al Ponte ligger kun 4 km fra stedet i den lille landsbyen Togliano. I de omkringliggende skogene er det mulighet for å sykle. Nærmeste besøksverdige by Cividale del Friuli ligger bare 8 km unna og havet ca. 60 km (badestrendene i byen Grado)

Les mer om Agriturismo l'Uva e le Stelle

Du blit godt tatt vare på

Leilighetene ligger i en separat bygning fra hovedhuset hvor vertsfamilien selv bor. Ingenting er tilfeldig og alle materialer og møbler kan dateres tilbake til en god historie. Du vil som gjest finne litt forskjellig ved ankomst. F.eks mineralvann, melk og litt pasta. Under leilighetene finner man resepsjonen og et "kulturelt hjørne) med lesestoff og mulighet til å bruke internett. Det er også her vinsmakingen holdes. I en nærliggende bygning finner man et lite spa-senter med jacuzzi, tyrkisk bad og toalettfasiliteter (adgang 16:00-20: 00). Det er en garasje på stedet.. Det er også et felles vaskeri på stedet. Vær oppmerksom på at du kan sjekke inn på gården hver dag unntatt søndag - og du kan sjekke ut alle dager.

Vakkert basseng med panoramisk utsikt

Det står et vakkert bassengområde for gjestene ca. 30 m fra leilighetene. Og det er blitt tenkt på alt. Noe av området har bord og stoler hvor man gå til for å få litt skygge. Her finner du også stikkontakt til dataen og til mobillader. Også er det naturligvis også liggestoler og parassoller rundt bassenget. Ellers finner du en utendørsdusj med varmtvannsbeholder drevet av solenergi. Og gjestene kan benytte toalettene ved spa-senteret uten å måtte gå tilbake til leiligheten. Bassenget er kvadratisk og har trapper ned.

Leilighetene på Agriturismo l'Uva e le Stelle

Studioleilighet (eoos)

Leilighet Eoos ligger i 2. etasje i en nabobygning med en egen hovedinngang. Den har en stue med kjøkkenhjørne (to kokeplater og vannkoker) og mulighet for ekstra oppredning på sovesofaen, dobbelseng på hems og bad med toalett, hårføner og dusj. Dessuten er det sat-tv, mulighet for oppvarming, oppvaskmaskin (kun i denne) og ovn i leiligheten.

Leilighet m. 1 soverom (Amplius)

Leiligheten Amplius ligger i 2. etasje med egen hovedinngang oppe fra gangen. Den har en stue med kjøkkenhjørne (bla. to kokeplater og vannkoker) og mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen, dobbeltrom og bad med toalett, hårføner og dusj. Og fra soverommet er det adgang til svalegangen. Dessuten er det sat-tv, mulighet for oppvarming og ovn i leiligheten.

Leilighet m. 2 soverom (Jacò)

Leilighet Jacò ligger i 2. etasje (ved siden av Amplius) med egen hovedinngang oppe fra svalegangen. Den har en stue med kjøkkenhjørne (bla. to kokeplater og vannkoker) og mulighet for en ekstra oppredning på sovesofaen, dobbeltrom, rom med to enkeltsenger og bad med toalett, hårføner og dusj. Også fra soverommet er det adgang til svalegangen (man går forbi svalegangen foran leilighet Amplius for å komme til Jacò.) Det er dessuten sat-tv, mulighet for oppvarming og ovn i leiligheten. Merk at denne leiligheten er best egnet for familier, ettersom man går forbi soverommet med dobbelseng for å komme til badet.

Leilighet m. 2 soverom (Casa Sassi)

Leilighet Casa Sassi ligger på to etasjer med egen møblert terrasse. Den er ca. 90 m² og har stue med kjøkkenhjørne (kjøleskap, gasskokeplater og ovn) og badet er i nederste etasje, mens i øverste etasje er det dobbeltrom med dobbelseng, dobbeltrom med to enkeltsenger og mulighet for ekstra oppredning inkludert i prisen, og igjen et bad med toalett, hårføner og dusj. Dessutne er det sat-tv og mulighet for oppvarming i leiligheten.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo l'Uva e le Stelle

Les personlige anmeldelser av Agriturismo l'Uva e le Stelle som ligger i Friuli. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo l'Uva e le Stelle. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 20 anmeldelser fra Agriturismo l'Uva e le Stelle

Fantastisk sted

Fantastisk sted i et hjørne av Italia hvor det ikke er mange turister.
Fantastisk service.

Les mer

Mer avslappende blir det ikke

Det var andre gang vi besøkte Agriturismo L'Uva e le Stelle. Det er et stort, hyggelig og fredelig sted hvor du kan ligge ved bassenget og nyte utsikten over vinmarkene og olivenlmarkene eller spasere på en fredet rute gjennom skogen opp i fjellet. Verten er fantastisk søt, kommer med råd og inspirasjon til utflukter.

Les mer

Overlegen kvalitet og gjestfrihet!

Alt er godt vedlikeholdt på hele landstedet og av høy kvalitet.
Asfalterte veier helt frem til herregård, så man unngår dårlige grusveier.
De produserer gode viner til fornuftige priser på stedet.
Veldig vennlige eiere som gjerne hjelper med info om området og alt annet.
God anbefaling fra Allan (In-Italia), som alltid!

Les mer

SUPER Agriturismo

l'Uva e le Stelle er et utmerket sted hvor alt er tipp-topp. Vingården er renovert veldig elegant og vår lille leilighet Eoos var fantastisk. Etter Italiensk standard var det av meget høy klasse. Med et svært vennlig og hjelpsomt vertskap, bra basseng og kanon utsikt over gårdens vinmarker, det var vår hitil beste ferie noensinne i Italia (femte gang vi var i Italia). Ved ankomst var det en velkomstpakke i leiligheten med vin, brød, pasta, smør, melk, juice, slik at man kan "overleve" de første måltiene om innkjøp ikke ble nådd - veldig hyggelig og omtenksomt. Området er ikke veldig mye "turistet" med en svært komfortabel varme 25+ gr. Det er definitivt et sted vi kommer tilbake til.
Også viner fra L'Uva e le Stelle (Comelli - https://www.vivino.com/search/wines?q=comelli) er veldig bra, spesielt den hvite og til rimelige priser.
Stedet får alle stjernene som er mulig.

Les mer

Superbra vingård

Veldig fin vingård som vi har besøkte tidligere. Personlig service. Leiligheten er meget pent innredet. Det er vakkert og med akkurat nok avstand for utflukter rundt.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo l'Uva e le Stelle

Les mer
 
search map