Flyselskabet Germanwings

Reiser med flyselskapet Germanwings på ferie til Italia
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Hvis du har spørsmål om praktisk informasjon for flyreiser med Germanwings som for eksempel bagasjeregler, henviser vi til flyselskapets egen hjemmeside som du finner link til under avsnittet om "informasjon og kontakt".

Historie og fakta om Germanwings

Germanwings er nå en av Lufthansas datterselskaper. Opprinnelig ble flyselskapet imidlertid etablert i 1997 som en lavpris-avdeling av Eurowings, først i 2002 ble Germanwings et eget selskap. I 2008 var det planer om å fusjonere Eurowings, Germanwings og TUIfly til ett selskap som ville konkurrere med Airberlin på det innenlandske markedet samt med det blomstrende easyJet og Ryanair på de internasjonale rutene. Denne planen ble  det ikke noe av, i stedet kjøpte Lufthansa, som allerede var en del av eierne av Eurowings, hele Germanwings i 2009. Siden da har Lufthansa tatt de første skritt for å forene Eurowings og Germanwings i  ét lavprisselskap å operere under Eurowings merkevare. Går du inn på selskapets hjemmeside, vil du allerede nå se de to navnene vist ved siden av hverandre.

Kontakt og informasjon

Vær oppmerksom på at alle de ovennevnte opplysningene er veiledende og vi tar derfor forbehold om endringer. Vi henviser alltid til aktuell informasjon som vist i ditt reisedokument og flybillett. Hvis du har spørsmål om et fly med Germanwings, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Du kan også finne informasjon om flyreiser med Germanwings på deres egen hjemmeside som du finner her.

Destinasjoner og flyplasser i Italia

Germanwings flyr lavpris til alle større byer i Tyskland og mer enn 130 destinasjoner i resten av Europa. Blant selskapets mest populære reisemålene er Roma, Venezia og Milano Malpensa i Italia.

 
search map