Flyforbindelser til Italia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Nå kan du bestille pakkereise inkludert fly, hotell og evt. leiebil hos In-Italia Reiser. Du finner samtlige flyforbindelser til Italia i søkemotoren ovenfor. 

Søk de billigste prisene på fly til Italia

I søkemotoren kan du søke etter priser og flyruter til samtlige flyplasser i Italia med alle anerkjente flyselskaper. Vi søker og sammenligner priser fra vanlige ruteselskaper som f.eks. SAS, KLM, Lufthansa og Brussels, men også fra lavprisselskaper som Air Berlin, Ryanair, Vueling, Norwegian og easyJet. 

Flyruter til Italia

I skrivende stund kan du fly til 21 flyplasser i Italia, enten direkte eller med en enkelt mellomlanding. De italienske flyplassene nedenfor har direkte flyruter fra Oslo. Vil du reise fra Bergen flyplass kan du fly direkte til Roma Fiumicino. Velger du en flyforbindelse med en eller flere mellomlandinger kan du reise til samtlige flyplasser fra Trondheim, Stavanger og alle andre norske flyplasser. Vi oppdaterer listen løpende med direkte flyforbindelser til Italia, men tar forbehold for feil og endringer. Vær oppmerksom på at enkelte flyforbindelser er sesongruter, noe som vanligvis betyr at ruten betjenes fra starten av april til utgangen av oktober. 

  • Sicilia Catania
  • Sicilia Palermo
  • Pisa i Toscana
  • Milano Malpensa
  • Sardinia Olbia
  • Roma Fiumicino
  • Venezia
  • Verona
  • Bergamo

 

Direktefly til 9 flyplasser i Italia fra Norge

I søkemotoren vil du alltid se aktuelle flyruter, og du kan velge om du kun vil fly direkte eller med mellomlanding. I skrivende stund kan du fly direkte til 9 flyplasser i Italia fra Norge. Du kan søke direkteruter fra Oslo, Torp og Bergen, og vil du heller fly fra en utenlandsk flyplass som København eller Hamborg der utvalget av flyruter til Italia er stort og prisene ofte lavere enn norske flyplasser kan du naturligvis også det. Du kan naturligvis også velge å fly ut med et selskap og hjem med et annet, og dermed få full fleksibilitet og mulighet for å skreddersy akkurat den reisen som passer dine behov.

 

Bestill flyreise enkelt og sikkert

Det skal være trygt å reise med In-Italia Reiser, og bestiller du en pakkereise med fly, opphold og evt. bilutleie er du naturligvis dekket av Reisegarantifonden og pakkereiseloven. In-Italia Reiser har dessuten tegnet utvidet ansvarsforsikring og er medlem av Danmarks Reisebyrå-forening. Få mer informasjon i vår FAQ om flyreiser eller i guiden "slik bestiller du en pakkereise med fly".

Skal du kun bestille en flybillett?

Hos In-Italia Reiser selger vi utelukkende flybilletter i forbindelse med en pakkereise (og ikke flybilletter alene). Skal du kun bestille en flybillett kan vi anbefale Skyscanner

Start reisen din her - og søk etter priser på reiser med fly til Italia

 
search map