Familievenlige agriturismi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Følgende er noen forslag i både støvellandet og på øyene Sardinia og Sicilia.

Agriturismo Bevione i Piemonte: Det er et familiedrevet gård som ligger ved en liten landevei som går gjennom de vakre vingårdene i Langhe vindistrikt med Alpene som "pynt" i horisonten. Gården ligger i rolige omgivelser og med den mest fantastiske utsikt over vingårdene. Den nærmeste store byen herfra (bare 10 minutter) er den vakre Dogliani med en imponerende katedral.

Denne lille agriturismo drives av det unge, søte paret, Antonella og Davide som eier stedet med totalt 21 hektar land. De produserer frukt, nøtter, rødvin og bl.a. en god Dolcetto Dogliani. Davide har egen vinkjeller hvor han produserer vinen sin selv hvor gjestene kan få smake den fantastiske druene. Det er totalt fire rom på gården, samt fem leiligheter med plass til opptil fire personer hver.

Fattoria di Castiglionchio i Toscana: Den store inngjerdet gården med 65 leiligheter ligger i landlige omgivelser, tre kilometer fra Rosano sull'Arno. Den store villaen er typisk toscansk og den høye profilen rager høyt opp i området, slik kan det sees fra både Arno-dalen og Vicano.

Gården var en gang en befestet landsby, men i dag tilbyr den rustikke leiligheter og et innholdsrikt opphold på åsene kort fra Firenze (ca. 15 km). Gården har en stor produksjon av olivenolje og vin som kan kjøpes i resepsjonen eller på restauranten, som er åpen to/tre kvelder i uken.

Agriturismo Le Querciole i Toscana: I åsene like ved Casciana Terme ligger denne vakre gamle gården, som for noen år siden ble restaurert på beundringsverdig vis og delt inn i seks romslige leiligheter. Det er vanskelig å avgjøre hva som er best ved dette stedet.

Er det den fantastiske utsikten over den vakre etruskiske byen Volterra? Er det nærheten til kurbadbyen Casciana Terme med de mange gode restaurantene? Eller er den nydelig, stor hagen med det 15 x 8 meter store svømmebassenget? Dette er stedet for de som ønsker en avslappende ferie midt i den landlige idyllen, for de som vil ha all komforten i feriehuset og for de som søker nærhet til den vakre, uberørte byen.

Agriturismo Zio Cristoforo sør for Napoli: Zio Cristoforo er en eksotisk syd-italiensk herregård som tilbyr et utvalg avegenproduksjon av landbruksprodukter.

Her er geiter, kuer, hester, griser, kaniner og høner. Her dyrkes oliven, fiken, mais, korn og grønnsaker. Denne store produksjonen danner grunnlaget for gårdens gode restaurant hvor lokalbefolkningen kommer i stort antall, og som andre kommer langveisfra for å nyte de solide, smakfulle retter, skylt ned med masse god lokal vin. Her lages maten som den er blitt gjort i generasjoner.

La Collina dei NebrodiSicilia: Utsikten fra La Collina dei Nebrodi er så vakker og unik at det er verdt hele turen til Sicilia! Du bor midt i naturen uten andre naboer enn gjestene på stedet og hvis du er fascinert av naturens "støyende" stillhet - bortsett fra lyden av ku bjeller fra dyrene som ferdes i området, da har du funnet et lite paradis.

La Collina dei Nebrodi ligger på et utsiktspunkt 650 meter over havet og ca. 5 km fra den sjarmerende byen San Marco d'Alunzio. Veien er smal og bratt, men den er asfaltert og i god stand. Utsikten langs veien er helt uvurderlig. Huset ble ferdig renovert i 2007, etter at eierne hadde overtatt det som en ruin. Det er totalt 7 rom, en resepsjon og en koselig liten restaurant med uteservering på en overdekket terrasse.

 
search map