Familieferie

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Italia er et ideelt land for familieferier og når barna først har vært der en gang, kan du nesten være sikker på at de ønsker å reise tilbake igjen - og igjen. Heldigvis kan man si det samme for mange voksne feriergjesters vedkommende: Italia er et ferieland,du blir litt avhengige av. Det milde klimaet, solen, stranden, fjellene, maten og glade lokalbefolkningen - som også elsker barn. Det er ikke mye negativt å si om Italia som feriemål når familieferien skal planlegges.

Her har dere god tid til hverandre og dere får noen opplevelser som går utover den vanlige hverdagen. Noen erfaringer dere kan samles om, som dere i mange år vil huske med glede.

Les mer om hvilke typer ferieboliger du kan finne i programmet. Vi kan tilby et stort utvalg av hoteller, leiligheter, villaer og agriturismo over hele Italia og flere av dem er svært godt egnet for en ferie med både barn og voksne.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Med In-Italia kan du få barnebasseng, strand og moro for hele familien

Det kan være litt av en kabal som skal gå opp når alle familiemedlemmer må skal være tilfreds i løpet av ferien. Og det må de jo være - det viktig at ingen kjeder seg og at den gode atmosfæren er der, det som kjennetegner deres felles ferieopplevelse. Derfor kan det være klokt og på forhånd vurdere hvilke fasiliteter det må være på hotellet, hvor dere skal bo under turen deres til Italia.

Og pioritere hoteller med barnebasseng er en veldig god idé, spesielt hvis barna ikke er så stor. Både store og små barn elsker å boltre seg på stranden og bade i havet eller i en innsjø, så mange familier gå med god grunn for en feriebolig, som ligger ved vannkanten.

Noen få av de mange barnevennlige hoteller In-Italia samarbeider med har barneklubb ,der barna kan ha det gøy mens de voksne kobler helt av.

Familier elsker Bibione, Lido di Jeselo og Caole Adriaterhavet

En av stedene vi har et stort utvalg av hoteller, som har både barnabasseng og ligger rett ved stranden, er i byene Lido di Jeselo, Caole og Bibione på den vakre Adriaterhavskysten.

Caorle, Lido di Jeselo og Bibione er i det hele tatt et ferieparadis for familier med barn, fordi det er så mange muligheter for aktiviteter som barna elsker. Den brede sandstranden er selvfølgelig i seg selv det viktigste trekkplasteret, men barna skal ikke lete lenge etter lekekamerater, lekeplasser, minigolf, ponniridning eller isbarer.

De voksne kan finne mange restauranter, barer, kafeer, spa og velværefasiliteter, golfbaner og mange andre tilbud som setter din nytelse av livet i sentrum.

Bo i ferieleilighet og nyt godt av fleksibiliteten og komforten

Dert er også praktisk for familier med små barn, at det ligger barnevennlige restauranter innen kort gangavstand fra hotellet, eller på stedet. Noen kvelder vil du sannsynligvis ønsker å lage mat selv, derfor kan dere vurdere om dere skal bo i en leilighet i stedet for et hotellrom.

Mange hoteller i Italia tilbyr en blanding av de to boformene. Fordelen med en leilighet er at du har god plass og at du kan føle deg mer hjemme fordi leilighetene ofte tilby mer komfort. Disse inkluderer vaskemaskin, oppvaskmaskin osv., Som eksempler på hva du kan finne i noen leiligheter. Når du reiser med barn, kan det være praktisk at du har de samme fasilitetene tilgjengelig som du har hjemme - det kan være fint å ha muligheten til å mikse noe sammen i sitt eget kjøkken, slik at du ikke trenger å finne en restaurant hver gang barna blir sulten. 

Ferier i egen villa med barn - når dere vil være for dere selv

Villa Holidays er et annet fantastisk alternativ når dere har bestemt at hele familien skal reise til Italia sammen. Det er villaer rundt hele det vakre støvellandet. Bor dere i villa kombinerer dere en opplevelse av det landlige, autentiske Italia med en enkel, romslige og komfortable boform.

Den store fordelen med å leie en villa - utenom plassen - er at dere kan være helt dere selv i løpet av ferien. Det er ingen som klager på at barna bråker når de leker i hagen og dere skal ikke konkurrere med andre familier om plass ved bassenget. Mange villaer ligger i veldig naturskjønne omgivelser, hvor dere vil ha gode muligheter til å gå turer og bare suge den vakre italienske landsbygda til dere.

En del villaer i Italia er ganske store og man bør være ganske mange mennesker for å få fullt utbytte av å leie hele villaen selv. Ofte bestiller man en leilighet og dele fellesarealer med andre reisende. Imidlertid vil det i de fleste tilfeller være slik at de andre reisende har samme interesser som deg. Dette betyr at hvis villaen er egnet for familier med barn har de andre også med barn - barna kan få lekekamerater i løpet av ferien og dere trenger ikke å være redd for at de blir hysjet på.

>> Les mer om ferie i egen villa i Italia

Ta med barna til en ekte italiensk agriturismo - bondegårdsferie de vil elske

Kanskje drømmer dere om å ferie på en bondegård i Italia, der barna kan leke i bassenget og komme tett på naturen? Klappe geiter, se høner bli matet eller få andre erfaringer med dyr. Det er en stor hit hos de fleste barn. Disse opplevelsene kan dere får på noen av agriturismoene In-Italia samarbeider med.

At et feriested er en agriturismo betyr at det er en viss grad av matproduksjon på stedet. Det kan ofte være mat som frukt, nøtter eller syltetøy. Lurer på om ikke vil alle familiemedlemmer bli glad for å smake på gårdens hjemmelagede syltetøy til frokost?

På en agriturismo er det god plass, frisk luft og mange muligheter for turer i nærområdet til fots eller med bil.

In-Italia samarbeider med agriturismo"er i det meste av Italia, men spesielt Toscana har mange agriturismo"er som er svært godt egnet for familier med barn.

Få tips og mer informasjon om ferie på agriturismo i Italia

Utvalgte hoteller og feriehus til familieferien

Nedenfor vil vi fremheve noen eksempler på hoteller og feriehus vi sammarbeider med, hvor hele familien vil føle seg godt tilpass. Vi har mange flere, så du kan søke på vår hjemmeside og kontakt oss hvis vi skal hjelpe deg å sette sammen en drøm av en italiensk familieferie.

Ferieleiligheter Tenuta Quarrata i Toscana (agriturismo)

Her kan dere tilbringe familieferie i fantastiske omgivelser med god plass og et stort basseng. Dere kan smake på deilige retter på Tenuta Qarratas restaurant på spesielle kvelder i høysesongen og blir dere lei av bassenget, kan dere ta turen til Tirennia 35 km. unna, der er det sandstrender. Lag din egen mat med deilige lokale råvarer på kjøkkenet i leiligheten. Leilighetene er romslige, men enkelt utstyrt. Velkommen til familieferie i
ferieleilighetene Agriturismo Tenuta Quarrata i Toscana

 

Ferieleiligheter La Cecinella i Toscana 

Både bassenget og stranden noen få minutter unna ferieleiligheten kan disponeres av dere. Dette deilige leiligheteskomplekset er dømt til å bli en strandferie med masse eventyr og komfort. Dra på utflukter og besøke Toscanas berømte kulturbyer og slapp av på stranden og bassenget resten av tiden. Ferieleilighetene La Cecinella har flere restauranter, et velværesenter, barnebasseng, vaskeri, spillrom, tennisbaner - faktisk nesten alt du kan tenke deg. Barn vil nyte hvert øyeblikk.

Le Querciole i Toscana (agriturismo)

Dette vakre feriestedet er en av våre favoritter i Toscana, ikke minst fordi det er laget for ferie med barn. Kaniner, høner og hester vil skape glede hos de små og barnebasset i hagen vil heller ikke være en ulempe. Voksne kan nyte det store svømmebassenget og se frem til å smake på de deilige vinene og olivenoljene som produseres på gården. En vanlig grill, hagemøbler til hver leilighet og mulighet til å leie Agriturismo Le Quercioles vaskemaskin.

Ferieleiligheter Villa Rossana i Toscana 

Nyt en ferie med god plass i denne velutstyrte villaen som ligger i gangavstand til en landsby. Her kan du kjøle deg ned i både barne og voksen basseng når du har vært ute å utforsket de vakre toskanske omgivelsene. Benytt deg av grillen i hagen og la barna boltre seg på lekeplassen. Leilighetene er stilfult innredet, hver med sitt eget særpreg. Velkommen til ferieleilighet Villa Rossana i vakre Toscana.

Ferieleiligheter Villagio Lido del Sole i Bibione 

Ferie etter barnas ønsker. Hvis de blir lei av å plaske i barnebassenget kan de trygt  løpe rundt i området som er bilfritt. Her bor dere nært stranden og de mange tilbudene dere kan dra nytte av i ferieleilighetene Villagio Lido del Sole. De inkluderer dagligvarebutikker, restauranter, iskrem butikker og minigolf. Leilighetene er romslige og enkle med enten en terrasse eller balkong.

Aparthotel Ashanti i Bibione

Et feriested som har alt hva en familien kan tenke seg. Her kan du velge mellom bassenget (og barnebasseng for de minste) og stranden, som du kan gå til gjennom en liten sti. Her har hver leilighet en sol seng, en stol og en parasoll tilgjengelig. Spis frokost i hotellets restaurant og nyt godt av de mange fasilitetene som for eksempel vannmassasje, treningsstudio og lekeplass. Bibione sentrum ligger rett utenfor døren hvor dere ikke trenger å lete lenge for etter spisesteder eller underholdning. Her er barneklubb for barn mellom 3-13 år. Velkommen til strandferie på Aparthotel Ashanti i Bibione.

 

Hotel Residence Gli Ontani på Sardinien 

Barn og voksne elsker Sardinias silkeaktig, hvite sandstrender som er kjent som noen av de beste i Europa. Når du tilbringe ferien på Residence Gli Ontani er det ikke langt til stranden, men dere kan også bo på hotellet og nyte henholdsvis voksen- og barnebassenget. Her er både restaurant, bar, vaskeri og barneklubber for barn mellom 4-11 år. Se frem til å ha det gøyunder Sardinias sol. Velkommen til Hotel Residence Gli Ontani på Sardinia.

 
search map