Hotell på Salina Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Signum

Det nye velværesenteret
 
Hotel Signum er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Signum er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Salina Øy her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i disse fortryllende omgivelsene, mellom de to slukkede vulkantoppene, ligger Hotel Signum og byr på en svimlende havutsikt over Middelhavet og den aktive vulkanøya Stromboli, et gjennomført bassengområde, velsmakende lokalt kjøkken i restauranten og et imøtekommende og blidt personale.

En helt spesiell hotellopplevelse

Signum ligger i byen Malfa og er et familiedrevet hotell med høy standard, og et fokus på lokal identitet og det stressfrie øy-livet. Hotellets arkitektoniske stil representerer de eoliske byggetradisjonene innenfor former, farger og byggematerialer, som f.eks. de runde vinduene og de små gårdshagene brolagt med karakteristisk lavastein (hentet fra vulkanen Etna da all steinbryting på Salina er forbudt).

Les mer om Hotel Signum

Alt fra bassenget til de store fellesterrassene med panoramautsikt er eoliske ned til hver minste detalj. Øya Salina er en del av de 7 små vulkanøyene nord for Sicilia som utgjør De Eoliske Øyer.

Oscar-vinneren "Postbudet"s filmcrew bodde her

Signum minner på ingen måte om et klassisk hotell, men er bygget som et landsbysamfunn slik at det ikke forstyrrer omgivelsene. Hotellet er innhyllet i et nett av kaktuser, bougainvilleaer og eksotiske trær. For moro skyld kan vi nevne at hele filmcrewet bak Oscar-vinneren "Postbudet"/"Il Postino" bodde på dette hotellet under opptak. Avstandene til den sjarmerende og dramatiske sandstranden i Malfa er bare 5 minutter til fots, og i samme område finner dere den aktive lille fiskerihavnen.

Spektakulære Strombli

Utsikten til naboøya Strombolis vulkanutbrudd kan på klarværsdager nytes på dagtid fra bassengets boblebad, og i kveldsmørket fra den store, panoramiske terrassen, kanskje med et glass av øyas stoltheter i hånden: dessertvinen Malvasia eller en tallerken med kapers-oster og fikensyltetøy. Signum har i tillegg en hyggelig restaurant med fokus på det eoliske kjøkkenet og et rikholdig vinkart med lokale og mer enn 150 sicilianske viner, samt en bar og et bibliotek med interessant litteratur om De Eoliske Øyer, tv og pc med internettilgang. Uansett hvor dere snur dere blir dere møtt av en stilfull innredning med individuelt preg.

Velværesenter

Hotellet har et velværesenter med dampbad, aromaterapi, massasje, boblebad og behandlinger (mot betaling) som tar utgangspunkt i lokale råstoffer og dufter: kapers, vulkanske mineraler, malvasia-vin, sitrusfrukter og mandelmelk.

Rommene

Rommene er smakfullt innredet med terracotta-gulv, antikke møbler og eoliske særpreg som f.eks. de karakteristiske hvite og ovale nisjene i veggen. De er alle utstyrte med fasiliteter som tv, klimaanlegg, telefon, internettilgang, minibar, safe og eget bad med dusj (kun to rom har badekar) og hårføner.

Rommene på Hotel Signum

Classic-rom med utsikt over hagen

Classic-rommene har utsikt over hagen, enten det er appelsinlunden, bougain-plantene, kaktusene eller gårdsplassen. Mange av disse rommene har en liten privat møblert terrasse, andre har et lite uteområde foran inngangen.

Superior-rom med delvis havutsikt eller utsikt over hagen

Superiorrommene har nesten alle delvis havutsikt, mens tre av dem er nyoppussede og mer romslige med hems og terrasse med tak og utsikt over hager. Superiorrommene har enten terrasse, fransk balkong eller et lite uteområde foran inngangen.

Deluxe-rom med havutsikt

Deluxe-rommene har alle garantert havutsikt og fransk balkong. I disse rommene har interiøret fått litt ekstra detalj-arbeid.

Deluxe-rom med terrasse og havutsikt

Deluxe-rommene har alle garantert havutsikt og privat terrasse. I disse rommene har interiøret fått litt ekstra detalj-arbeid.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Signum

Les personlige anmeldelser av Hotel Signum som ligger på De Eoliske Øyer. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Signum. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Signum

Les mer

Sissi og Derek fra Oslo i Norge boede på Hotel Signum på Salina Ø fra d. 30. juni til d. 2. juli 2009.

Hotell Signum visste vi var bra på bakgrunn anbefaling igjennom kjente. Meget smakfullt og hyggelig, og utmerket service og mat, uten på noen måte å være prangende. SPA-tilbudene (behandlinger m.v) opplevde vi imidlertid som noe for dyre, selv vi kunne se at SPA-anlegget er meget påkostet.

Les mer
 
search map