Ferieovernattinger på Salina

Båtene trekkes opp i grottene Utsikt fra Monte Fossa delle Felci (962 m.o.h) Pollara Perciato-klippen
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Salina er en øy med en sterk identitet, og den er bebodd hele året. På øya er det flere bysamfunn, med hvert sitt særpreg. Du kan komme deg rundt øya på 2-3 dager med offentlig busstransport, men det anbefales å leie en scooter, så kan du kjøre ditt eget tempo og stanse når du har lyst. Du vil se et variert landskap hvor fiskeri, landbruk og en imponerende natur har satt sitt preg.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ekte og autentisk

Salina er ikke ødelagt av turisme og har ingen store hoteller som dominerer i landskapet, i omtsetning til mange andre av Middelhavets øyer. -Santa Marina er øyas største havn. Her kan du rusle langs en liten promenade med gode restauranter, shoppingmuligheter og scooterutleie. Her er det ingen sandstrand, men du venner deg fort til å solbade på de flate klippene som ligger ved utkanten av byen.
- Lingua er en liten fiskerlandsby med et spennende torv som vender mot øst, så du har utsikt til naboøyene Lipari, Panarea og Stromboli. På det lille torvet ved steinstranden er det en liten bar hvor det er verdt å stå i kø for å få servert det tradisjonelle pane cunzato, altså brød med tilbehør. Porsjonene er smakfulle og meget store. Bak den lille gruppen av hus, ligger et fyrtårn og et myrområde, hvor det tidligere ble produsert salt.

Les mer om Salina Øy

- I Malfa, på øyas nordside, finner du en liten havn, og landsbyens ligger litt oppe i bakken. Veien her er bratte, og det er en eksotisk atmosfære med fiskere og bønder som selger varene sine i gaten eller fra sin egen stue. Det er her de dyrker druene og lager den spesielle vinen 'Malvasia delle Lipari. I byen finner du ellers spisesteder og scooterutleie.

- Leni ligger midt i mellom vulkanoer, og er øyas høyeste urbane samfunn. I Leni finner du rike vinmarker, og herfra kan du gå til fots opp til øyas to fjelltopper. Leni er ikke egetlig en by, heller en nødvendig passasje mellom de to følgende byene, Rinella og Pollara, og resten av øya.

- I Rinella kan du besøke en veldig god sandstrand. Også her kan du leie scooter. På klare dager har du utsikt til Etna på Sicilia.
- Pollara er øyas mest eksotiske del. Det var her de filmet "Il Postino" med Massimo Troisi rett før han døde. Pollara er en stille og rolig by, og den ligger praktisk talt i et krater hvor halvparten av grunnen raste ut i sjøen. Du kan besøke en pittoresk strand som kan nås via en sti fra sentrum av byen.

Bestill ferieovernattinger på Salina

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter på Salina og ellers på De Eoliske Øyer. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map