Hotell på Panarea Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Lisca Bianca

Utsikt fra fellesterrassen Stranden ved hotellet God plass til alle på den romslige fellesterrassen Utsikten over klippene mellom Panarea og øya Stromboli Kveldshygge på fellesterrassen Eksempel på rom Eksempel på bad Eksempel på rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Til tross for hotellets tre stjerner holder innredningen absolutt en langt høyere standard enn hva som vanligvis forventes av hoteller i denne kategorien. Alle rommene er utstyrte med aircondition, safe, minibar, telefon, satelitt-tv og eget bad - for ikke å glemme egen balkong eller terrasse.

La øy-ferien begynne

Den takdekkede terrassen er hotellets kjerne; her ligger resepsjonen, frokosten serveres her, og det er også mulig å få servert kalde drinker her på ettermiddagen. Under terrassen ligger nemlig både bar og restaurant som begge tilhører hotellet, og personalet kan servere oppe på terrassen om dere ønsker å sitte der. Det er kort fra hotellet til havnen, som er utgangspunktet for alle fergerutet til og fra Sicilia og resten av De Eoliske Øyer.

Les mer om Hotel Lisca Bianca

Forskjellige romtyper

Hotellet byr på tre forskjellige typer rom. Til tross for at dette er et trestjerners-hotell er innredningen absolutt av en høyere standard enn hva man vanligvis finner på hoteller med denne klassifiseringen. Alle rommene er utstyrte med aircondition, takvifte, safe, minibar, telefon, satelitt-tv og eget bad med toalett og dusj eller badekar. Det er mulig å få satt inn én ekstra oppredning på stort sett alle rom.

Les om rommene på Hotel Lisca Bianca

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Lisca Bianca

Les personlige anmeldelser av Hotel Lisca Bianca som ligger på De Eoliske Øyer. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Lisca Bianca. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel Lisca Bianca

Lisca Bianca på Panarea

Vi bodde på det svært flotte hotellet Lisca Bianca. Alt i hvitt og blått - vakkert bygg i en hage med palmer og bananer. Den lille byen er veldig hyggelig og full av restauranter og barer. Hotellets restaurant er en sushi-restaurant. Lekker, men hvorfor skal man spise sushi i Italia?
Heller lokale spesialiteter. Deres carpaccio er jo det samme som sashimi.
Om kvelden kunne vi se utbrudd fra Stromboli.
Hilsen Anna

Les mer

Bedømmelse av Hotel Lisca Bianca

Les mer
 
search map