Hotell på Vulcano Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Orsa Maggiore

Basseng og utsikt over Vulcanos store krater Utsikt fra Standardrom Bassenget og hagen Aperitif ved bassenget Carpaccio av sverdfisk Parmaskinke og ananas Gullmakrell <em>á la eoliana</em> Restaurantens terrasse Bassengområdet om kvelden Baren Forfriskninger i baren Salongen Superiorrom Standardrom Superiorrom Bad på Standardrom Bad på Superiorrom Bad på Superiorrom Superiorrom Frokost
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Orsa Maggiore ligger 400 meter fra "bukten med den sorte sanden" (navnet skylles det mørke vulkanske sanden), hvor dere kan bade i lavt og krystallklart vann, kun 1 km fra havnen. Hotellet sørger selvsagt for at dere blir hentet og kjørt tilbake til havnen ved ankomst og avreise, og nærmeste supermarked er kun 200 meter unna. Det er i tillegg to andre restauranter her, og dere kommer dere lett til de andre øyene med privat eller offentlig båt. Alle rommene har både Wi-Fi og aircondition.

Føl dere som hjemme

Bli ønsket velkommen av innehaveren Rodolfo, hans søster Maria og deres mor til denne paradisiske øya. Den familiære stemningen går ikke på bekostning av komforten, og i den 10.000 m² store hagen finner dere et flott basseng med boblebad, en lekker bar, en behagelig salong og en god restaurant. Hotellet har også egen parkeringsplass til både biler og båter - men vennligst bemerk dere at øyas lover forskriver at kun besøkende som blir på øya i minst syv dager kan ta bilen med seg.

Les mer om Hotel Orsa Maggiore

Ferske og lokale råvarer tilberedes etter familiens tradisjoner

Restauranten ledes av Rodolfo, men ikke uten litt hjelp og inspirasjon fra hans mor, og dere kan velge mellom mange eoliske og sicilianske spesialiteter både når det gjelder fisk eller andre tradisjonelle og internasjonale retter. Gled dere til å sitte utendørs på den overbygde terrassen eller ved bassenget på godværsdager. Bestiller dere halvpensjon får dere forrett, pasterett, hovedrett med tilbehør og dessert eller frukt, men dersom dere ikke orker å spise så mye hver dag kan dere alltids bestille færre retter til lavere pris. Velg og vrak fra det overraskende store vinkartet, bestående av over 30 forskjellige etiketter, stort sett fra Sicilia og de Eoliske Øyene. De ølglade kan velge blant en håndfull mindre italienske bryggerier på menyen.

Slapp av på egen balkong eller terrasse

Rommene på hotellet er store og komfortable, selv om de ikke er luksuriøse. Alle rommene har aircondition, satelitt-tv, Wi-Fi, safe, et lite kjøleskap og balkong (economy har bare en liten balkong) eller terrasse. Badene er utstyrte med vinduer, dusj og hårføner.

Bestill deres hotellferie på Vulcano

Se frem til å utforske denne spennende øya og til å nyte herlig mat i restauranten på kvelden. Dra på øyhopping på de Eoliske øyene og returner til dere svale hotellrom på slutten av dagen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Orsa Maggiore

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Orsa Maggiore

Les personlige anmeldelser av Hotel Orsa Maggiore som ligger på De Eoliske Øyer. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Orsa Maggiore. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Orsa Maggiore

Elegant hotell

Hentet og levert på havnen. Meget vennlig og engasjert personale, helt fra rengjøringen om morgenen til servitørene i hotellets meget hyggelige og velbetjente restaurant om kvelden.
Deilig rom med balkong vendt ut mot hotellets hage med et deilig svømmebasseng. Meget veldrevet.
Fikk flere turforslag, og i tillegg til byturen dro vi også til badeområder og naturligvis også på Vulkanturen.
Grei nok tur med stigning, men den dagen vi var der svermet det av motiverte turister som skulle se øya, vulkanen og verden ovenfra.
Vi så at det kunne leies åpne biler. Ble brukt av en del turister.
Båtturen var en meget fin opplevelse i seg selv. Og det er alltid deilig å spasere langs havnen og følge med på hvilke båter som legger til og fra, og hvem som kommer og hvem som reiser videre.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Orsa Maggiore

Les mer

Bedømmelse av Hotel Orsa Maggiore

Les mer

Bedømmelse av Hotel Orsa Maggiore

Les mer

Bedømmelse av Hotel Orsa Maggiore

Les mer

Bjørn og hustru fra Trondheim i Norge boede på Hotel Orsa Maggiore på Vulcano Ø fra d. 28. juni til d. 4. juli 2005.

Her er halvpensjon et absolut "must", vi hadde glemt å bestille det, men fikk ordnet det på stedet. Herlig mat og god service. I det hele tatt et hotell som innbød til en luksuriøs
ferieføelelse, velsignet fri for discobråk og "hålligång". Vår eneste innvending går på air-conditioningen under den hetebølgen vi opplevde. Når vi betalte ekstra for "superior"-rom holder det ikke at air-conditioningen er slått av mesteparten av tiden og at den, når den er på står på 25 grader uten muligheten til å regulerres!
Vulcano var ellers et utmerket utgangspunkt for ekskursjoner til de andre æoliske øyene, rundturen rundt Stromboli med vulkanutbrudd etter solnedgang må bare oppleves!
I det hele tatt: nok en vellykket ferie i regi av in-italia!

Les mer
 
search map