Hotell på Vulcano Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Orsa Maggiore

Basseng og utsikt over Vulcanos store krater Utsikt fra Standardrom Bassenget og hagen Aperitif ved bassenget Carpaccio av sverdfisk Parmaskinke og ananas Gullmakrell <em>á la eoliana</em> Restaurantens terrasse Bassengområdet om kvelden Baren Forfriskninger i baren Salongen Superiorrom Standardrom Superiorrom Bad på Standardrom Bad på Superiorrom Bad på Superiorrom Superiorrom Frokost
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Orsa Maggiore ligger 400 meter fra "bukten med den sorte sanden" (navnet skylles det mørke vulkanske sanden), hvor dere kan bade i lavt og krystallklart vann, kun 1 km fra havnen. Hotellet sørger selvsagt for at dere blir hentet og kjørt tilbake til havnen ved ankomst og avreise, og nærmeste supermarked er kun 200 meter unna. Det er i tillegg to andre restauranter her, og dere kommer dere lett til de andre øyene med privat eller offentlig båt. Alle rommene har både Wi-Fi og aircondition.

Føl dere som hjemme

Bli ønsket velkommen av innehaveren Rodolfo, hans søster Maria og deres mor til denne paradisiske øya. Den familiære stemningen går ikke på bekostning av komforten, og i den 10.000 m² store hagen finner dere et flott basseng med boblebad, en lekker bar, en behagelig salong og en god restaurant. Hotellet har også egen parkeringsplass til både biler og båter - men vennligst bemerk dere at øyas lover forskriver at kun besøkende som blir på øya i minst syv dager kan ta bilen med seg.

Les mer om Hotel Orsa Maggiore

Ferske og lokale råvarer tilberedes etter familiens tradisjoner

Restauranten ledes av Rodolfo, men ikke uten litt hjelp og inspirasjon fra hans mor, og dere kan velge mellom mange eoliske og sicilianske spesialiteter både når det gjelder fisk eller andre tradisjonelle og internasjonale retter. Gled dere til å sitte utendørs på den overbygde terrassen eller ved bassenget på godværsdager. Bestiller dere halvpensjon får dere forrett, pasterett, hovedrett med tilbehør og dessert eller frukt, men dersom dere ikke orker å spise så mye hver dag kan dere alltids bestille færre retter til lavere pris. Velg og vrak fra det overraskende store vinkartet, bestående av over 30 forskjellige etiketter, stort sett fra Sicilia og de Eoliske Øyene. De ølglade kan velge blant en håndfull mindre italienske bryggerier på menyen.

Slapp av på egen balkong eller terrasse

Rommene på hotellet er store og komfortable, selv om de ikke er luksuriøse. Alle rommene har aircondition, satelitt-tv, Wi-Fi, safe, et lite kjøleskap og balkong eller terrasse. Badene er utstyrte med vinduer, dusj og hårføner.

Bestill deres hotellferie på Vulcano

Se frem til å utforske denne spennende øya og til å nyte herlig mat i restauranten på kvelden. Dra på øyhopping på de Eoliske øyene og returner til dere svale hotellrom på slutten av dagen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på Hotel Orsa Maggiore

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Tritone

Lipari Øy, De Eoliske Øyer

Hotel Villa Enrica

Lipari Øy, De Eoliske Øyer

Hotel Mea

Lipari Øy, De Eoliske Øyer

Populært på De Eoliske Øyer

Hotel Tritone

Lipari Øy

Hotel Mea

Lipari Øy

Hotel Lisca Bianca

Panarea Øy

search map