Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fra toppen av Vulcanos krater fanges blikket av de to havnene i øst og vest, Uhyrenes dal (Valle dei Mostri) og silhouettene av de andre øyene. Øya er formet av vulkansk aktivitet, og det er en helt unik opplevelse å bestige "Vulcano della Fossa" som fortsatt er aktiv med sine 293 m.o.h.

Vulcano er kjent for dens varme kilder, og da de ligger kun en kort gåtur unna havnen er det bare å finne frem badetøyet og dyppe dere med en gang fergen legger til land.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

På nordsiden finner dere Grotta del Cavallo (hestegrotten) på en vild og øde kyststrekning, som rolig skråner ned mot den store og svarte Gelsostranden, der grupper av Euphorbia og ranglende kaktuser klamrer seg til klippene.

Ta en tur opp på øyas høyeste punkt; den utslukkede vulkanen "Monte Aria" der dere finner et platå av lava, porøse steiner og diverse andre materialer fra de siste 10,000 årene. Slå dere løs med et gjørmebad i de berømte kildene her oppe - dersom dere takler svovellukten selvfølgelig!

De av dere som ønsker å dyppe dere i det klare Middelhavet i stedet, kan gjøre dette på Vulcanos strender. De svarte strendene har fått deres farge fra vulkansk aktivitet, og de strekker seg langs en flott bukt som er veldig populær om sommeren, mens stranden i Fumarole er preget av oppvarmet vann takket være svovelgassen som bobler opp. Vannet kan nå farlig høye temperaturer, så pass på.

Bestill deres ferieovernattinger på Vulcano

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter på Vulcano og på resten av De Eoliske Øyene. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Vulcano Øy

Sjul teksten
 
 
search map