Feriebolig på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Residence Albergo Mendolita

Ristorante E Pulera Ristorante E Pulera
 
Residence Albergo Mendolita er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Albergo Mendolita er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lipari Øy her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Albergo Mendolita ligger i sjarmerende rekkehus fra 70-tallet, ca. 100 meter fra Liparis sentrum i rolige omgivelser. Flere av leilighetene er fortsatt bebodde av lokalbefolkning, noe som gir et autentisk preg og en hjemmekoselig stemning.

Start ferien med en drink i baren

Komplekset består av 3 bygninger: en liten resepsjon med internettilgang, en frokostrestaurant og en bar med en takdekket liten terrasse på ene siden av veien, mens de 18 leilighetene er fordelt på 2 hus på motsatt side av veien i både første- og andre etasje.

Les mer om Residence Albergo Mendolita

Transport til og fra havnen er gratis ved ankomst og avreise, og det er minibusservice inn til sentrum mot meget rimelig betaling.

Ta en dukkert i nabohotellets basseng

Residence Albergo Mendolita tilbyr opphold med halvpensjon der dere kan velge å spise á la carte (3-retters meny) på to av de beste restaurantene i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i sentrum av Lipari by og slett ikke langt fra stedet. Som gjester her kan dere i tillegg bruke svømmebassenget på Hotel Tritone (ca. 100 meter unna).

Leilighetene

Leilighetene er pene og enkelt innredet, og ligger enten i første- eller andre etasje. De har alle balkong eller terrasse, eget bad med hårføner, toalett og et lite dusjkabinett, tv, telefon, safe, aircondition og kjøkkenkrok med 2 gassblusser og kjøleskap.

Ettromsleilighet med 2/3 soveplasser:
- Leilighetene består av et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, samt en kjøkkenkrok og et bad/toalett.
Toromsleilighet med 2/5 soveplasser:
- Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa, et soverom med dobbeltseng og enkeltseng, og et bad/toalett.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Albergo Mendolita

Les personlige anmeldelser av Residence Albergo Mendolita som ligger på De Eoliske Øyer. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Albergo Mendolita. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Herlige dager på Residence Albergo Mendolita

Vi var 4 pensjonistpar på tur fra 20 - 27 mai 2014!
Flere av oss har brukt in.italia med godt resultat tidligere og nok en gang opplever vi et ferieopphold som fullt ut svarer til forventningene, og vel så det!
Vi hadde 4 leiligheter utstyrt med akkurat det vi trengte, like ved hverandre og med fin italiensk frokost rett over gata.
Beliggenheten i forhold til spaserturer til byen var utmerket og et stort ekstrapluss var fri benyttelse av deilig pool på hotell rett opp i gata vår. Ellers var det kun en trivelig kort tur med lokalbuss til fin steinstrand i nabobyen.

Les mer

Bedømmelse av Residence Albergo Mendolita

Les mer

Bedømmelse av Residence Albergo Mendolita

Les mer
 
search map