Hotell på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Piccolo Hotel 'A Pinnata

Restaurant E Pulera
 
Piccolo Hotel 'A Pinnata er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Piccolo Hotel 'A Pinnata er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lipari Øy her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Piccolo Hotel 'A Pinnata er et eksklusivt, lite og veldig romantisk hotell med knappe 12 rom. Hotellet er bygget inn i fjellsiden ca. 800 meter fra Lipari by, og lokker med en fantastisk utsikt over havet og marinaen Baia Pignataro.

Sans for detaljer

Hotellet ble bygget i 2003 og fulgte gamle byggetradisjoner, så her er kun de beste materialene tatt i bruk, og hver lille detalj er gjennomtenkt og gir stedet sitt autentiske preg - som de håndmalte flisene på badene. Hotellet har heis fra gateplan, resepsjon, bar og store fellesterrasser. Transport fra og til havnen er gratis ved ankomst og avreise, og det er minibusservice til sentrum til meget rimelige priser.

Les mer om Piccolo Hotel 'A Pinnata

Herlige restauranter

Hotellet tilbyr opphold med halvpensjon der dere kan velge å spise á la carte (3-retters meny) på to av de beste restaurantene i området - Restaurant Filippino eller Restaurant E Pulera, som begge ligger i hjertet av Lipari by.

Rommene:
Rommene har fått sine navn fra de forskjellige stjernetegnene, og har alle privat terrasse med smijernsmøbler og utsikt over havnen. Alle rommene har minibar, safe, satelitt-tv, telefon, badekar eller dusj med vannmassasje, hårføner, aircondition og internettilgang, samt lydisolasjon.

Rommene på Piccolo Hotel 'A Pinnata

Sjul teksten
 
 
search map