Hotell på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Villa Enrica

Lett lunsj ved svømmebassenget Frokost på terrassen Svømmebassenget på kveldstid Svømmebassenget på kveldstid Svømmebassenget på kveldstid Svømmebassenget på kveldstid
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Villa Enrica ligger fredelig til i skråningene over Lipari havn og lokker med utsikt over Marina Lunga. På hotellet har dere mulighet for å leie mopeder, et tilbud vi absolutt kan anbefale dersom dere ønsker å utforske øyen - og for å slippe å gå frem og tilbake langs de 800 metrene som skiller hotellet fra den livlige havnen.

Deres hjem på De Eoliske Øyer

Her får dere fornemmelsen av å bo i et privat hus både på grunn av stedets størrelse og takket være den familiære stemningen. Resepsjonen ligger i husets opprinnelige stue som har utgang til en flott terrasse med parasoller, bord og stoler. Her serveres frokost og lunsj (kalde retter og salater på forespørsel) og drinker før middag.

Les mer om Hotel Villa Enrica

Hvil ved bassenget med havutsikt

Oppe i skråningen finner dere det herlige svømmebassenget med tilhørende barnebasseng, boblebad og soldekk med solsenger og parasoller. Her i skyggen av palmene kan dere slikke sol mens barna hygger seg på den lille lekeplassen ved siden av. Hvis du vil bade i havet anbefaler vi å ta turen gjennom tunnelen til Canneto der det er en god småsteinsstrand.

Gode rom til par og familier

Rommenes forskjellige innredning har blitt holdt i samme stil. Noen har bad med dusj, mens andres bad har badekar og vannmassasje. Enkelte rom har også tekjøkken som kan benyttes til å tilberede lette retter med gode råvarer som kan kjøpes på øya, og alle rommene har egen balkong eller terrasse, aircondition, satelitt-tv, minibar og safe.

I tillegg til et par rom med havutsikt kan dere velge mellom to Superior-rom der nummer 26 har en stor overbygd terrasse med bord og stoler, og nummer 27 har en like stor overbygd terrasse i tillegg til et soldekk med solsenger. Vi anbefaler spesielt disse to rommene til par som er ute etter en avslappende og romantisk ferie. Det er trådløst internettilgang på hotellets fellesterrasse og i stuen.

Les om rommene på Hotel Villa Enrica

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Enrica

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Enrica som ligger på De Eoliske Øyer. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Enrica. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Villa Enrica

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Enrica

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Enrica

Les mer
 
search map