Hotell på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Tritone

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Tritone er et førsteklasses hotell som ligger i rolige omgivelser ca. 500 meter fra Liparis historiske bykjerne og havnen.

Varmt vann fra vulkanske kilder

Fra hotellet kan du nyte utsikten over byen, havet og øyas fjell. De fleste rommene ligger konsentrert rundt hagen og det store svømmebassenget med varmt vann fra naturlige vulkanske kilder i området.

Les mer om Hotel Tritone

Et hav av fasiliteter

Hotellet har resepsjon, internettilgang, heis, fellesstue med en blanding av moderne og antikke møbler, bar, store fellesterrasser, restaurant, møtefasiliteter, hage med svømmebasseng og boblebad, samt servering på dagtid, velværesenter og parkering. I tillegg tilbyr hotellet gratis transport til og fra havnen ved ankomst og avreise.

Rom med balkong eller liten terrasse

De 38 rommene er smakfullt innredet med sans for detaljer. Alle rommene har balkong eller en liten terrasse, telefon, tv, aircondition, varmeanlegg, safe, minibar og eget bad med hårføner og dusj eller badekar med vannmassasje. Rommene er lydisolerte, og i Comfort-rommene er det plass til én ekstraseng.

- Standard-rommene har balkong eller en liten terrasse med utsikt mot hagen.
- Comfort-rommene har parkettgulv, satelitt-tv og balkong eller en liten terrasse med utsikt mot bassengområdet.
- Deluxe-rommene har parkettgulv, satelitt-tv og balkong eller en liten terrasse med utsikt mot hagen og bassengområdet, samt delvis eller direkte havutsikt.
- Suiten har parkettgulv, satelitt-tv, en stue, et soverom, et stort badekar med vannmassasje og en stor terrasse med havutsikt.
Det er mulig å bestille røykfrie og handikap-vennlige rom ved forespørsel.

Les om rommene på Hotel Tritone

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map