Feriebolig på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Mea

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Mea ble ferdigbygget i 2011 og ligger på et utsiktspunkt ca. 600 meter fra Liparis havn og historiske sentrum. Bydelen Canneto, som er hjemmet til en av øyas flotteste strender, ligger ca. 4 km fra hotellet og kan enkelt nås med de offentlige bussene som ofte kjører mellom Canneto og Lipari - og holdeplassen ligger like ved hotellet.

Bad i De Eoliske Øyers beste basseng

På dette firestjerners hotellet får du adgang til et flott og stort svømmebasseng og boblebad med oppvarmet vann. Soldekket rundt terrassen har utsikt både over havnen Marina Lunga og byens borg på ene siden, og Pinnata-klippen på andre siden. På hotellet er det også en døgnåpen resepsjon med tilhørende lobby, restaurant, bar, lesestue og parkeringsplass. Hele hotellet har i tillegg god Wi-Fi-dekning.

Les mer om Hotel Mea

Romslige rom med egen balkong

Hotellets 37 rom er innredet i forskjellige, dempede farger med inspirasjon hentet fra nordafrikanske kulturer, og fremstår i sin helhet minimalistiske og behagelige. Hvert rom har utgang til en bred og møblert balkong der dere kan sitte og nyte øyas behagelige klima. Rommene er alle utstyrte med aircondition, minibar, satelitt-tv, Wi-Fi og eget bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar.

Les om leilighetene på Hotel Mea

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map