Hotell på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Hotel Amarea

Stranden i Canneto
 
Hotel Amarea er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Amarea er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lipari Øy her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Amarea ligger ca. 100 meter fra Canneto-stranden, en av de beste strendene på øya Lipari. Canneto er et lite tettsted som ligger helt for seg selv i forhold til hovedbyen Lipari og er dermed ikke så utsatt for de mange tilreisende som ellers kommer til øya på dagstur fra både Sicilia og Calabria.

Både strand og by - hvem trenger mer?

Den østvendte Canneto-stranden består av småstein og krystallklart vann, og langs stranden finner du isbarer og flere familiedrevne restauranter. I byen er alt du trenger: apotek, minibank, postkontor og offentlig transport frem og tilbake til hovedbyen Lipari der fergene går i havn. Det er altså fullt mulig å tilbringe hele ferien her uten å måtte leie bil. På øya er det gode muligheter for å leie scootere, og mange selskaper tilbyr rundturer rundt øya enten på hjul eller med båt.

Les mer om Hotel Amarea

Enkle rom med balkong

Hotellet er enkelt, og i første etasje finner du resepsjonen og frokostrestauranten. En heis fører opp til de andre etasjene der de 18 rommene ligger fordelt. Alle er utstyrte med balkong (noen har til og med litt havutsikt), safe, minibar, aircondition og tv, samt eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Beliggenhet fremfor komfort

Hotellet anbefales dersom du regner med å tilbringe mesteparten av dagene utendørs, for selv om rommene er velstelte og romslige gir de ikke mulighet for å nyte den fabelaktige utsikten som ellers er å finne på De Eoliske Øyer. Men det er et godt sted å sove for en billig penge, og prisen inkluderer transport til og fra Liparis havn med ankomst og avreise.

Sjul teksten
 
 
search map