Feriebolig på Lipari Øy på De Eoliske Øyer

Casa Papiro

Terrassen til leiligheten (deluxe) Leiligheten (deluxe) Familieleilighet Familieleilighet Etromsleilighet (superior) Etromsleilighet (superior) Standardrom Treroms Rom (economy)
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Tilbring ferien i den lille byen Canneto, 4 km fra Lipari havn. En av fordelene med å bo i Canneto er at du kan bo i nærheten av byen Lipari, men likevel nyte de veldig stille omgivelsene. Fra den koselige stranden, ikke langt fra hotellet, har du utsikt over øyene Panarea og Stromboli.

Livlige Lipari

Denise, som er vertinnen til Casa Papiro, ønsker deg velkommen til huset sitt i byen Canneto. Huset ligger litt vekk fra havnen, men vendt mot sjøen. Et veldig fordelaktig sted da du ikke har hovedveien rett utenfor døren. Fra huset er det bare å ta en kort spasertur mellom de italienske husene for å komme til den lille stranden med samme navn som byen. I den lille og veldig koselige byen finner du alle nødvendige butikker. Lipari, den mer livlige byen, ligger bare 4 km fra Canneto, og i sommermånedene tar det bare 10 minutter med buss. Du kan også (gjennom hele året) gå inn i Lipari, som tar ca. 30 minutter avhengig av tempo. Vi anbefaler at du ikke tar bilen til øya, da det er gode bussforbindelser her, du trenger heller ikke å parkere i de trange gatene på øya.

Les mer om Casa Papiro

Gjestfrihetens øy

Vertinne Denise bor i nærheten med familien. Hun passer på huset, hagen og er alltid klar til å hjelpe deg med gode råd for utflukter på Lipari og de andre eoliske øyene. Casa Papiro er et hus bygget i lidenskap for øya, der man har fokusert på å forene liv og kultur. Innredningen er enkel, rommene er lyse og dekorert med god smak. Hagen lar deg også nyte solen i flere timer.

Ønsker du å bo på rom eller i en leilighet?

På Casa Papiro kan du velge mellom et rom eller en leilighet. Ved ankomst skal du fortell oss hvilken frokost du ønsker, så Denise kan sørge for at den blir servert hver morgen på ferien din. Rengjøring er tilgjengelig på forespørsel hver dag, men mot et gebyr. I huset er det også Wi-Fi. Noen av leilighetene har en terrasse som enten er i hagen eller ovenpå der det er havutsikt.

Huset ligger i andre rad fra sjøen, og det er derfor det ikke er havutsikt fra hagen, men hagen er likevel et fint sted å oppholde seg, der du f.eks. kan glede deg over roen med en god bok. Casa Papiro ordner transport fra Lipari havn på forespørsel.

Les om leilighetene på Casa Papiro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map